test work units?

Moderators: slegrand, Site Moderators, PandeGroup

test work units?

Postby draeh » Thu Oct 07, 2010 7:26 pm

Are there such things as 'test work units'?

Sure would be nice to test and debug folding setups without having to pull 'live' work units from the servers. Not to mention waiting a couple of hours for validation that your rig/configuration is ok.
Image
draeh
 
Posts: 16
Joined: Fri May 02, 2008 12:51 pm

Re: test work units?

Postby 7im » Thu Oct 07, 2010 7:39 pm

No official test WUs.

However, stop your client. Make a copy of the entire fah folder. Finish that WU.

No you can use that copy to test any time you want. Be sure to disable deadlines so the WU never expires.
How to provide enough information to get helpful support
Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn.
User avatar
7im
 
Posts: 15235
Joined: Thu Nov 29, 2007 4:30 pm
Location: Arizona


Return to unOfficial Linux GPU (WINE wrapper) (3rd party support)

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 1 guest

cron