Can't configure with passkey

Moderators: Site Moderators, PandeGroup

Re: Can't configure with passkey

Postby patonb » Tue Jan 26, 2010 6:57 pm

Yha, i did, my e2180 is happily folding a3 now with decent timings.
WooHoo = L5639 @ 3.3Ghz Evga SR-2 6x2gb Corsair XMS3 CM 212+ Corsair 1050hx Blackhawk Ultra EVGA 560ti

Foldie = i7 950@ 4.0Ghz x58a-ud3r 216-216 @ 850/2000 3x2gb OCZ Gold NH-u12 Heatsink Corsair hx520 Antec 900
patonb
 
Posts: 943
Joined: Thu Oct 23, 2008 2:42 am

Re: Can't configure with passkey

Postby bruce » Thu Jan 28, 2010 2:39 am

In a couple if instances, I have had FAH crash when running with either-config or -configonly. I found one solution that always has worked: Stop FAH, Delete client.cfg, and Restart FAH. You'll have to enter all of the settings again, but it won't crash unless the new client.cfg is being written to some place that needs admin rights and you don have them.
bruce
 
Posts: 22592
Joined: Thu Nov 29, 2007 10:13 pm
Location: So. Cal.

Previous

Return to V6.34Beta SMP2 with passkey [Not Bigadv]

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron