'On idle' doesn't work; viewer shows demo; Web Control port

If you're new to FAH and need help getting started or you have very basic questions, start here.

Moderators: Site Moderators, FAHC Science Team

'On idle' doesn't work; viewer shows demo; Web Control port

Postby jrivett » Fri Mar 20, 2020 7:11 pm

Installed recently on Windows 8.1 64-bit, and while it's basically working, there are a few issues.

[1] I can't get the 'On idle' function to work. Are there settings controlling this feature that don't appear in the UI?

[2] The viewer only ever shows Demo data. I tried using both CPU and GPU slots, which made no difference.

[3] Default links to Web Control don't work. Pointing my browser to localhost on port 7396 does work.
jrivett
 
Posts: 2
Joined: Wed Mar 18, 2020 2:44 pm

Re: 'On idle' doesn't work; viewer shows demo; Web Control p

Postby jonault » Fri Mar 20, 2020 7:50 pm

The viewer has been broken for a while now, it's a known issue.

If the web interface isn't working, you could try the advanced control. Look for the Folding@home icon in the tool tray (you might have to select Show Hidden Icons to see it), right click on it & select Advanced Control. There's a Light/Medium/Full slider there; set it to Light & see if that works.
Image
jonault
 
Posts: 176
Joined: Fri Dec 14, 2007 10:53 pm

Re: 'On idle' doesn't work; viewer shows demo; Web Control p

Postby jrivett » Wed Apr 22, 2020 1:26 pm

Problems 1 and 2 were resolved by updating to version 7.6.9.
jrivett
 
Posts: 2
Joined: Wed Mar 18, 2020 2:44 pm


Return to New Donors start here

Who is online

Users browsing this forum: Magpie [Crawler] and 1 guest

cron