Stopping a fold

If you're new to FAH and need help getting started or you have very basic questions, start here.

Moderators: Site Moderators, FAHC Science Team

Stopping a fold

Postby mjmiller1824 » Wed Apr 22, 2020 7:12 pm

FAH grabbed the wrong gpu on startup and is reporting about 18hrs to completion. I can not let it go for 18 hours. How do I kill a fold permanently. I set up FAH so it doesn't do it again but I need to stop this fold.
mjmiller1824
 
Posts: 3
Joined: Wed Apr 22, 2020 7:09 pm

Re: Stopping a fold

Postby uyaem » Wed Apr 22, 2020 9:29 pm

If you turn off FAH, it will resume (near) the location where it left off, so it will complete eventually, and quite possibly before it times out.
The other option is to identify the the Work Queue ID, you will find a directory with that name. Exit FAHClient, then remove that directory.
Image
CPU: Ryzen 9 3900X (1x21 CPUs) ~ GPU: nVidia GeForce GTX 1660 Super (Asus)
uyaem
 
Posts: 222
Joined: Sat Mar 21, 2020 8:35 pm
Location: Esslingen, Germany

Re: Stopping a fold

Postby Jan » Wed Apr 22, 2020 9:31 pm

Is letting it work in phases no option? You can pause the fold, shut down your computer and resume the next day.
Jan
 
Posts: 80
Joined: Tue Mar 31, 2020 7:46 pm

Re: Stopping a fold

Postby mjmiller1824 » Wed Apr 22, 2020 9:42 pm

@uyaem thanks the work queue ID is what I need. @Jan, no it's grabbed the low powered Intel GPU, and it gets very hot very quickly. It needs to run on the Nvidia 1060. If I could have just figured out how to manually swap it over that would have been fine too but no such luck.
mjmiller1824
 
Posts: 3
Joined: Wed Apr 22, 2020 7:09 pm

Re: Stopping a fold

Postby uyaem » Wed Apr 22, 2020 10:01 pm

Hmm something doesn't add up, folding on Intel GPUs is not supported. Can you please provide some logs?
uyaem
 
Posts: 222
Joined: Sat Mar 21, 2020 8:35 pm
Location: Esslingen, Germany

Re: Stopping a fold

Postby mjmiller1824 » Wed Apr 22, 2020 10:27 pm

I can't I ended up uninstalling it and reinstalling it, unless the logs might be hiding somewhere, the Intel GPU was the only showing activity though and the name of the GPU was given as XXX rather than the 106M and the fan for the 1060 wasn't on. Which it always is when folding.
mjmiller1824
 
Posts: 3
Joined: Wed Apr 22, 2020 7:09 pm

Re: Stopping a fold

Postby bruce » Wed Apr 22, 2020 10:41 pm

The logs are kept in the same data directory as other FAH files. When FAH is restarted the previous log is moved into a subdirectory called logs with a name containing the date and time and a new log is started.
bruce
 
Posts: 19816
Joined: Thu Nov 29, 2007 11:13 pm
Location: So. Cal.

Re: Stopping a fold

Postby bruce » Wed Apr 22, 2020 10:43 pm

What's strange is that I know nothing about any projects which have ever been assigned that would work on an Intel GPU.

The log should have mentioned Project/Run/Clone/Gen numbers and a FAHCore might have downloaded to process it.
bruce
 
Posts: 19816
Joined: Thu Nov 29, 2007 11:13 pm
Location: So. Cal.


Return to New Donors start here

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron