Passkey too short

If you're new to FAH and need help getting started or you have very basic questions, start here.

Moderators: Site Moderators, FAHC Science Team

Passkey too short

Postby sophieblue » Tue Jun 02, 2020 4:36 pm

I received my passkey. It is 30 digits long. When I enter it into the Passkey box in the Change Identity popup, it says the passkey must be 32 digits long.
sophieblue
 
Posts: 2
Joined: Tue Jun 02, 2020 4:20 pm

Re: Passkey too short

Postby bruce » Tue Jun 02, 2020 9:04 pm

That's strange. I've never seen a passkey that had blanks in it. Send me the folding name and email by PM and I'll discuss it with the developer.
bruce
 
Posts: 19653
Joined: Thu Nov 29, 2007 11:13 pm
Location: So. Cal.

Re: Passkey too short

Postby bruce » Sun Jun 07, 2020 9:40 pm

The one you sent me was 32 digits long.
bruce
 
Posts: 19653
Joined: Thu Nov 29, 2007 11:13 pm
Location: So. Cal.

Re: Passkey too short

Postby sophieblue » Tue Jun 23, 2020 4:04 pm

I can't connect to the Local Folding@home web client. Task Manager has client.exe and 2 instances of corewrapper.exe showing as running. I've cleared history and cache and tried directly connecting.
sophieblue
 
Posts: 2
Joined: Tue Jun 02, 2020 4:20 pm

Re: Passkey too short

Postby ajm » Tue Jun 23, 2020 4:21 pm

What do you see when you click http://client.foldingathome.org/ ?
Can you access Advanced Control? Here:

Image
ajm
 
Posts: 495
Joined: Sat Mar 21, 2020 6:22 am
Location: Lucerne, Switzerland

Re: Passkey too short

Postby Joe_H » Tue Jun 23, 2020 5:27 pm

One thing you could clarify, does it say "Passkey too short" or "Password too short"? They are not the same thing for the client.

There was a bug in the latest client install, it acts as if a password was set for connecting to FAHClient by Web Control or FAHControl. This is a default for remote FAHControl connections when it is used on a system to manage clients on other systems. But it is normally not used for local connections.

If it is looking for a Password and not a Passkey, about the only fix I know is a complete uninstall including data and the reinstall. Make a copy of your passkey first from the config.xml file. You may also want to copy usernam and team settings.
Image

iMac 2.8 i7 12 GB smp8, Mac Pro 2.8 quad 12 GB smp6
MacBook Pro 2.9 i7 8 GB smp3
Joe_H
Site Admin
 
Posts: 6439
Joined: Tue Apr 21, 2009 5:41 pm
Location: W. MA


Return to New Donors start here

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron