ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment

If you're new to FAH and need help getting started or you have very basic questions, start here.

Moderators: Site Moderators, FAHC Science Team

ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment

Postby Ibringapples » Fri Jun 26, 2020 8:28 pm

Hello,

Suddenly I cannot fold with my GPU

Code: Select all
19:26:06:WU01:FS00:0xa7:Steps: first=21750000 total=250000
19:26:07:WU00:FS01:Connecting to assign1.foldingathome.org:80
19:26:08:WU01:FS00:0xa7:Completed 58552 out of 250000 steps (23%)
19:26:09:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from 'assign1.foldingathome.org:80': No WUs available for this configuration
19:26:09:WU00:FS01:Connecting to assign2.foldingathome.org:80
19:26:11:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from 'assign2.foldingathome.org:80': No WUs available for this configuration
19:26:11:WU00:FS01:Connecting to assign3.foldingathome.org:80
19:26:12:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from 'assign3.foldingathome.org:80': No WUs available for this configuration
19:26:12:WU00:FS01:Connecting to assign4.foldingathome.org:80
19:26:12:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from 'assign4.foldingathome.org:80': No WUs available for this configuration
19:26:12:ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment



Does anyone can help me with?

Thanks a lot.
Ibringapples
 
Posts: 42
Joined: Fri Apr 10, 2020 4:53 am

Re: ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment

Postby Joe_H » Fri Jun 26, 2020 9:15 pm

What GPU do you have? Or post the first 100-200 lines of your log to show us the hardware, software, and client configuration as detected by the client.
Image

iMac 2.8 i7 12 GB smp8, Mac Pro 2.8 quad 12 GB smp6
MacBook Pro 2.9 i7 8 GB smp3
Joe_H
Site Admin
 
Posts: 6446
Joined: Tue Apr 21, 2009 5:41 pm
Location: W. MA

Re: ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment

Postby JimboPalmer » Fri Jun 26, 2020 9:43 pm

Welcome to Folding@Home!

As we obviously need clues, here is how to post your log.

viewtopic.php?f=24&t=26036

We do not know enough to show you your Operating System, so I link to all Operating Systems.

I hope this is enough clues to help you to help us to help you.
Tsar of all the Rushers
I tried to remain childlike, all I achieved was childish.
A friend to those who want no friends
JimboPalmer
 
Posts: 1960
Joined: Mon Feb 16, 2009 5:12 am
Location: Greenwood MS USA

Re: ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment

Postby Ibringapples » Sat Jun 27, 2020 4:19 am

Hello,

This is the log:

http://dpaste.com/2487Y7G

Thanks for your answer :)
Ibringapples
 
Posts: 42
Joined: Fri Apr 10, 2020 4:53 am

Re: ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment

Postby Joe_H » Sat Jun 27, 2020 4:38 am

Totally useless piece of your log for assisting you. Please provide the requested information, and post it here using the directions in JimboPalmer's link.
Joe_H
Site Admin
 
Posts: 6446
Joined: Tue Apr 21, 2009 5:41 pm
Location: W. MA

Re: ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment

Postby Ibringapples » Sat Jun 27, 2020 4:44 am

Hi,

I hope it can works.

http://dpaste.com/3N825PZ

Thanks a lot.
Ibringapples
 
Posts: 42
Joined: Fri Apr 10, 2020 4:53 am

Re: ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment

Postby bruce » Sat Jun 27, 2020 5:36 am

You have been hit by a problem with the testing of a future feature. An unsupported device has been configured as a new GPU and you can't get work for it. the only real solution is to disable that slot so the Client stops trying to get work for it. You still have a workable GPU but it has been logically moved.

Your unsupported device is the IGP on your intel chip.:

03:42:17:ERROR:No compute devices matched GPU #0 {
03:42:17:ERROR: "vendor": 32902,
03:42:17:ERROR: "device": 16018,
03:42:17:ERROR: "type": 3,
03:42:17:ERROR: "species": 1,
03:42:17:ERROR: "description": "Gen9p5/GT2 [UHD Graphics 630]"

03:42:17: GPU 0: Bus:0 Slot:2 Func:0 INTEL:1 Gen9p5/GT2 [UHD Graphics 630]
03:42:17: GPU 1: Bus:1 Slot:0 Func:0 NVIDIA:7 GP106 [GeForce GTX 1060 6GB] 4372
03:42:17: CUDA Device 0: Platform:0 Device:0 Bus:1 Slot:0 Compute:6.1 Driver:10.2
03:42:17:OpenCL Device 0: Platform:0 Device:0 Bus:1 Slot:0 Compute:1.2 Driver:440.100

03:42:17: <slot id='0' type='CPU'/>
03:42:17: <slot id='1' type='GPU'/>

Using FAHControl, add a new GPU slot for the NVIDIA GPU and disable the first GPU slot that's associated with the Intel device. If you need help doing that, please ask.
bruce
 
Posts: 19674
Joined: Thu Nov 29, 2007 11:13 pm
Location: So. Cal.

Re: ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment

Postby JohnChodera » Sat Jun 27, 2020 5:58 am

Thanks for catching this, Bruce! This was my fault---we were testing the Intel iGPU support and accidentally released some WUs into the wild before we caught it.

~ John Chodera // MSKCC
User avatar
JohnChodera
Pande Group Member
 
Posts: 311
Joined: Fri Feb 22, 2013 10:59 pm

Re: ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment

Postby foldy » Sat Jun 27, 2020 9:06 am

Maybe for compatibility reasons also in future, the Intel GPUs should be listed after the Nvidia/Amd GPUs in FahClient. So if a user has one GPU slot configured in FahClient then it does not accidently convert to Intel iGPU just because it becomes GPU 0.
foldy
 
Posts: 1938
Joined: Sat Dec 01, 2012 4:43 pm

Re: ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment

Postby Ibringapples » Sat Jun 27, 2020 3:12 pm

bruce wrote:You have been hit by a problem with the testing of a future feature. An unsupported device has been configured as a new GPU and you can't get work for it. the only real solution is to disable that slot so the Client stops trying to get work for it. You still have a workable GPU but it has been logically moved.

Using FAHControl, add a new GPU slot for the NVIDIA GPU and disable the first GPU slot that's associated with the Intel device. If you need help doing that, please ask.


Hello,

I stopped it, remove it and added, then one more time start to fold but nothing changes...


Code: Select all
14:11:13:WU01:FS00:Connecting to assign1.foldingathome.org:80
14:11:13:WARNING:WU01:FS00:Failed to get assignment from 'assign1.foldingathome.org:80': No WUs available for this configuration
14:11:13:WU01:FS00:Connecting to assign2.foldingathome.org:80
14:11:14:WARNING:WU01:FS00:Failed to get assignment from 'assign2.foldingathome.org:80': No WUs available for this configuration
14:11:14:WU01:FS00:Connecting to assign3.foldingathome.org:80
14:11:15:WARNING:WU01:FS00:Failed to get assignment from 'assign3.foldingathome.org:80': No WUs available for this configuration
14:11:15:WU01:FS00:Connecting to assign4.foldingathome.org:80
14:11:15:WARNING:WU01:FS00:Failed to get assignment from 'assign4.foldingathome.org:80': No WUs available for this configuration
14:11:15:ERROR:WU01:FS00:Exception: Could not get an assignment
14:11:16:WU01:FS00:Connecting to assign1.foldingathome.org:80
14:11:16:FS01:Unpaused
14:11:16:WARNING:WU01:FS00:Failed to get assignment from 'assign1.foldingathome.org:80': No WUs available for this configuration
14:11:16:WU01:FS00:Connecting to assign2.foldingathome.org:80
14:11:17:WARNING:WU01:FS00:Failed to get assignment from 'assign2.foldingathome.org:80': No WUs available for this configuration
14:11:17:WU01:FS00:Connecting to assign3.foldingathome.org:80
14:11:18:WARNING:WU01:FS00:Failed to get assignment from 'assign3.foldingathome.org:80': No WUs available for this configuration
14:11:18:WU01:FS00:Connecting to assign4.foldingathome.org:80
14:11:18:WARNING:WU01:FS00:Failed to get assignment from 'assign4.foldingathome.org:80': No WUs available for this configuration
14:11:18:ERROR:WU01:FS00:Exception: Could not get an assignment


How I'd have to proceed?

Thanks a lot.
Ibringapples
 
Posts: 42
Joined: Fri Apr 10, 2020 4:53 am

Re: ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment

Postby JimboPalmer » Sat Jun 27, 2020 3:42 pm

You know, if you would post the first 200 lines of your log in the code blocks you use to post errors that do not help, you would get more help.
JimboPalmer
 
Posts: 1960
Joined: Mon Feb 16, 2009 5:12 am
Location: Greenwood MS USA

Re: ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment

Postby bruce » Sat Jun 27, 2020 4:41 pm

I didn't tell you to remove it. I told you to disable it. The Intel slot will be the first one because that's the first GPU that FAHClient discovers. First add a second slot and let it fold. Then reconfigure the first slot with PAUSe-ON-StART set to TRUE.
bruce
 
Posts: 19674
Joined: Thu Nov 29, 2007 11:13 pm
Location: So. Cal.

Re: ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment

Postby Ibringapples » Sun Jun 28, 2020 7:38 am

Hello,

Thanks for your reply,

Seems that is not working.

Still same alert and lost the real name of the Geforce as shown before. (before "Failed to get assignment from 'assign1.foldingathome.org:80': No WUs available for this configuration")

Maybe I have to uninstall and clean the system before install.
Ibringapples
 
Posts: 42
Joined: Fri Apr 10, 2020 4:53 am

Re: ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment

Postby foldy » Sun Jun 28, 2020 8:39 am

In FahControl edit your GPU slot and set GPU index to 1.
foldy
 
Posts: 1938
Joined: Sat Dec 01, 2012 4:43 pm


Return to New Donors start here

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests

cron