Finished unit appears jammed.

Moderators: Site Moderators, FAHC Science Team

Re: Finished unit appears jammed.

Postby bollix47 » Sat Oct 20, 2012 9:58 am

Have you tried upgrading to 7.2.9: viewtopic.php?f=85&t=22657 ?
bollix47
 
Posts: 2871
Joined: Sun Dec 02, 2007 6:04 am
Location: Canada

Re: Finished unit appears jammed.

Postby bollix47 » Sat Oct 20, 2012 8:52 pm

Showing just the CS part of the log won't help anyone figure out what's happening:

viewtopic.php?f=18&t=17794

That CS hasn't worked in a very long time. It's the WS part that's required ... both the assign section and the send section.

It might help if you add logs for your system info and configuration sections: viewtopic.php?p=225958#p225958
bollix47
 
Posts: 2871
Joined: Sun Dec 02, 2007 6:04 am
Location: Canada

Re: Finished unit appears jammed.

Postby bollix47 » Sat Oct 20, 2012 9:06 pm

Goto:

Start>All Programs>FAHClient>Data Directory>work

Delete 01.
bollix47
 
Posts: 2871
Joined: Sun Dec 02, 2007 6:04 am
Location: Canada


Return to V7.1.52 Windows/Linux

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron