No WUs available

Moderators: Site Moderators, PandeGroup

Re: No WUs available

Postby Nuitari » Mon Aug 26, 2019 1:51 am

bollix47 wrote:Have you tried removing the following configuration line:
Code: Select all
12:47:28:    <client-type v='advanced'/>

From the above log the client appears to try to get a WU six times and then is able to download & process a WU. I'm just wondering if, when using client-type=advanced, the AS tries 6 times and then moves on so by removing the aforementioned line maybe you won't see the 6 bad attempts.


I do not have that line and the issue is there.
Nuitari
 
Posts: 5
Joined: Sun Jun 09, 2019 4:03 am

Re: No WUs available

Postby bruce » Mon Aug 26, 2019 6:14 pm

I suppose that 6 might be used as a limit to the number of retries somewhere in the software before changing something else, but I've never heard it anywhere else. One of the logs above retries 3 times.

When FAH is short of WUs like it is now, the delay required to reprocess a recently uploaded Gen into Gen N+1 becomes noticeable ... and it happens in a background server process. Getting more servers on-line will help.
bruce
 
Posts: 22602
Joined: Thu Nov 29, 2007 10:13 pm
Location: So. Cal.

Previous

Return to CPU Projects - released FAHCores _a4 & _a7

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron