Only one smp in 8 hours

Moderators: Site Moderators, PandeGroup

Only one smp in 8 hours

Postby kerryd » Tue Oct 20, 2015 8:06 pm

I fired up 2 16 core servers last night and only could get 1 WU between them. Is it just me or is it Stanford servers
kerryd
 
Posts: 38
Joined: Mon Jun 18, 2012 3:44 am

Re: Only one smp in 8 hours

Postby Joe_H » Tue Oct 20, 2015 9:29 pm

Could be both, not enough information provided to even guess. A lot will depend on how you have configured those two servers, and what number of cores your client is requesting WU's for. If you post the first 100 or so line of the log file, that will give information on configuration and what type of WU's are being requested.
Image

iMac 2.8 i7 12 GB smp8, Mac Pro 2.8 quad 12 GB smp6
MacBook Pro 2.9 i7 8 GB smp3
Joe_H
Site Admin
 
Posts: 3822
Joined: Tue Apr 21, 2009 4:41 pm
Location: W. MA

Re: Only one smp in 8 hours

Postby GPU timpster » Mon Nov 02, 2015 3:08 am

Based on my Xeon 1230v3 running best with EDIT: 6 threads.
Yes, I've just changed it to that, and it's MUCH better than 4 threads. So take one CPU core off for each GPU, and go down again if needed to get to an even number of cores, do not use an odd number.
Last edited by GPU timpster on Mon Nov 02, 2015 6:38 pm, edited 2 times in total.
GPU timpster
 
Posts: 54
Joined: Mon Nov 02, 2015 2:57 am

Re: Only one smp in 8 hours

Postby bruce » Mon Nov 02, 2015 6:18 am

FahCore_a4 is really the only one being assigned to CPUs. It replaced a number of earlier cores for CPUs. There are a variety of different active projects, though.
bruce
 
Posts: 21291
Joined: Thu Nov 29, 2007 10:13 pm
Location: So. Cal.


Return to CPU Projects - released FAHCores _a4 & _a7

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron