GPU WU Server Issues

If you think it might be a driver problem, see viewforum.php?f=79

Moderators: Site Moderators, FAHC Science Team

GPU WU Server Issues

Postby HouseCat » Sat Mar 14, 2020 5:29 pm

HTTP 500 Service Unavailable for GPU WUs.

If I had to guess you have unprecedented number of requests/volunteers. Good problems to have.

Code: Select all
15:58:17:WU01:FS01:Connecting to 65.254.110.245:8080
15:58:17:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
15:58:17:WU01:FS01:Connecting to 18.218.241.186:80
15:58:18:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
15:58:18:ERROR:WU01:FS01:Exception: Could not get an assignment
16:02:32:WU01:FS01:Connecting to 65.254.110.245:8080
16:02:32:WU01:FS01:Assigned to work server 155.247.166.220
16:02:32:WU01:FS01:Requesting new work unit for slot 01: READY gpu:0:TU102 [GeForce RTX 2080 Ti Rev. A] M 13448 from 155.247.166.220
16:02:32:WU01:FS01:Connecting to 155.247.166.220:8080
16:02:32:ERROR:WU01:FS01:Exception: 10001: Server responded: HTTP_SERVICE_UNAVAILABLE
16:09:23:WU01:FS01:Connecting to 65.254.110.245:8080
16:09:23:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
16:09:23:WU01:FS01:Connecting to 18.218.241.186:80
16:09:24:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
16:09:24:ERROR:WU01:FS01:Exception: Could not get an assignment


Code: Select all
16:20:28:WU01:FS01:Connecting to 65.254.110.245:8080
16:20:28:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
16:20:28:WU01:FS01:Connecting to 18.218.241.186:80
16:20:29:WU01:FS01:Assigned to work server 140.163.4.241
16:20:29:WU01:FS01:Requesting new work unit for slot 01: READY gpu:0:TU102 [GeForce RTX 2080 Ti Rev. A] M 13448 from 140.163.4.241
16:20:29:WU01:FS01:Connecting to 140.163.4.241:8080
16:20:53:ERROR:WU01:FS01:Exception: Server did not assign work unit
HouseCat
 
Posts: 3
Joined: Sat Mar 14, 2020 4:59 pm

Re: GPU WU Server Issues

Postby toTOW » Sat Mar 14, 2020 11:27 pm

See announcement : Temporary server outages
Folding@Home beta tester since 2002. Folding Forum moderator since July 2008.

FAH-Addict : latest news, tests and reviews about Folding@Home project.

Image
User avatar
toTOW
Site Moderator
 
Posts: 5578
Joined: Sun Dec 02, 2007 11:38 am
Location: Bordeaux, France

Re: GPU WU Server Issues

Postby bruce » Sat Mar 14, 2020 11:33 pm

:shock: I've had more than my share of "good problems" today.... but I like it. 8-)

There's no possibility that I'll be taking an afternoon nap today when I run out of things to do. :eugeek:
bruce
 
Posts: 19083
Joined: Thu Nov 29, 2007 11:13 pm
Location: So. Cal.


Return to GPU Projects and FahCores

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron