Page 2 of 2

Folding with Tesla T10 Exception error...

PostPosted: Tue Aug 27, 2013 3:57 pm
by jaysenw
So I increased the air flow around the Telsa, and it now operates at about 80 - 90 degrees celsius. It folds like a demon, doing a work unit in just over an hour. It ran well for 5 days folding away.

NOW I have a different problem. Making no changes to the program, setup or environment, I now receive a "Exception: Could not get an assignment" error. Looking on the forums I found some obscure reference to a damaged/non functioning gpus.txt file so I uninstalled FAH (removed the directories and reg entries) and reinstalled. I still get the same error.

As a reference point, I also have a Radeon 5700 (Juniper) that is working in the same system, no work server errors or such. I have included the log below. Does anyone know what this could be? Starting to get frustrated with the whole folding thing. It's like I have to check in on the folding every couple hours to ensure it's working right....

Thanks in advance for everyone's expert help with this...

Jaysen

Code: Select all
*********************** Log Started 2013-08-27T14:34:26Z ***********************
14:37:42:WU02:FS01:Connecting to assign-GPU.stanford.edu:80
14:37:42:WU02:FS01:News: Welcome to Folding@Home
14:37:42:WARNING:WU02:FS01:Failed to get assignment from 'assign-GPU.stanford.edu:80': Empty work server assignment
14:37:42:WU02:FS01:Connecting to assign-GPU.stanford.edu:8080
14:37:42:WU02:FS01:News: Welcome to Folding@Home
14:37:42:WARNING:WU02:FS01:Failed to get assignment from 'assign-GPU.stanford.edu:8080': Empty work server assignment
14:37:42:ERROR:WU02:FS01:Exception: Could not get an assignment
14:37:42:WU02:FS01:Connecting to assign-GPU.stanford.edu:80
14:37:43:WU02:FS01:News: Welcome to Folding@Home
14:37:43:WARNING:WU02:FS01:Failed to get assignment from 'assign-GPU.stanford.edu:80': Empty work server assignment
14:37:43:WU02:FS01:Connecting to assign-GPU.stanford.edu:8080
14:37:43:WU02:FS01:News: Welcome to Folding@Home
14:37:43:WARNING:WU02:FS01:Failed to get assignment from 'assign-GPU.stanford.edu:8080': Empty work server assignment
14:37:43:ERROR:WU02:FS01:Exception: Could not get an assignment
14:38:42:WU02:FS01:Connecting to assign-GPU.stanford.edu:80
14:38:43:WU02:FS01:News: Welcome to Folding@Home
14:38:43:WARNING:WU02:FS01:Failed to get assignment from 'assign-GPU.stanford.edu:80': Empty work server assignment
14:38:43:WU02:FS01:Connecting to assign-GPU.stanford.edu:8080
14:38:43:WU02:FS01:News: Welcome to Folding@Home
14:38:43:WARNING:WU02:FS01:Failed to get assignment from 'assign-GPU.stanford.edu:8080': Empty work server assignment
14:38:43:ERROR:WU02:FS01:Exception: Could not get an assignment
14:40:20:WU02:FS01:Connecting to assign-GPU.stanford.edu:80
14:40:20:WU02:FS01:News: Welcome to Folding@Home
14:40:20:WARNING:WU02:FS01:Failed to get assignment from 'assign-GPU.stanford.edu:80': Empty work server assignment
14:40:20:WU02:FS01:Connecting to assign-GPU.stanford.edu:8080
14:40:20:WU02:FS01:News: Welcome to Folding@Home
14:40:20:WARNING:WU02:FS01:Failed to get assignment from 'assign-GPU.stanford.edu:8080': Empty work server assignment
14:40:20:ERROR:WU02:FS01:Exception: Could not get an assignment
14:41:28:FS01:Paused
14:43:52:FS01:Unpaused
14:43:52:WU02:FS01:Connecting to assign-GPU.stanford.edu:80
14:43:52:WU02:FS01:News: Welcome to Folding@Home
14:43:52:WARNING:WU02:FS01:Failed to get assignment from 'assign-GPU.stanford.edu:80': Empty work server assignment
14:43:52:WU02:FS01:Connecting to assign-GPU.stanford.edu:8080
14:43:52:WU02:FS01:News: Welcome to Folding@Home
14:43:52:WARNING:WU02:FS01:Failed to get assignment from 'assign-GPU.stanford.edu:8080': Empty work server assignment
14:43:52:ERROR:WU02:FS01:Exception: Could not get an assignment
14:45:29:WU02:FS01:Connecting to assign-GPU.stanford.edu:80
14:45:29:WU02:FS01:News: Welcome to Folding@Home
14:45:29:WARNING:WU02:FS01:Failed to get assignment from 'assign-GPU.stanford.edu:80': Empty work server assignment
14:45:29:WU02:FS01:Connecting to assign-GPU.stanford.edu:8080
14:45:29:WU02:FS01:News: Welcome to Folding@Home
14:45:29:WARNING:WU02:FS01:Failed to get assignment from 'assign-GPU.stanford.edu:8080': Empty work server assignment
14:45:29:ERROR:WU02:FS01:Exception: Could not get an assignment
14:48:06:WU02:FS01:Connecting to assign-GPU.stanford.edu:80
14:48:06:WU02:FS01:News: Welcome to Folding@Home
14:48:06:WARNING:WU02:FS01:Failed to get assignment from 'assign-GPU.stanford.edu:80': Empty work server assignment
14:48:06:WU02:FS01:Connecting to assign-GPU.stanford.edu:8080
14:48:07:WU02:FS01:News: Welcome to Folding@Home
14:48:07:WARNING:WU02:FS01:Failed to get assignment from 'assign-GPU.stanford.edu:8080': Empty work server assignment
14:48:07:ERROR:WU02:FS01:Exception: Could not get an assignment
14:52:21:WU02:FS01:Connecting to assign-GPU.stanford.edu:80
14:52:21:WU02:FS01:News: Welcome to Folding@Home
14:52:21:WARNING:WU02:FS01:Failed to get assignment from 'assign-GPU.stanford.edu:80': Empty work server assignment
14:52:21:WU02:FS01:Connecting to assign-GPU.stanford.edu:8080
14:52:21:WU02:FS01:News: Welcome to Folding@Home
14:52:21:WARNING:WU02:FS01:Failed to get assignment from 'assign-GPU.stanford.edu:8080': Empty work server assignment
14:52:21:ERROR:WU02:FS01:Exception: Could not get an assignment

Re: Folding with Tesla K20C

PostPosted: Tue Aug 27, 2013 3:59 pm
by 7im
Please see the News blog post about the servers being offline for maintenance yesterday, and the dozen or so new forum topics on the same subject.

Re: Folding with Tesla K20C

PostPosted: Tue Aug 27, 2013 4:12 pm
by jaysenw
Will do. Thanks. Are the servers still offline?

Re: Folding with Tesla K20C

PostPosted: Tue Aug 27, 2013 4:22 pm
by PantherX
There are reports that WUs for FahCore_11 aren't being assigned but other FahCores are working fine. Assuming that it is a Server or Networking issue at Stanford side, they will hopefully be resolved by today.

Re: Folding with Tesla K20C

PostPosted: Tue Aug 27, 2013 4:30 pm
by jaysenw
Thanks Pantherx. For some reason the gpu assignment server gives my radeon card a new work unit and several other cards on other computers on my network, but just not this tesla t10. Weird. Thanks for everyone's help!

Re: Folding with Tesla K20C

PostPosted: Tue Aug 27, 2013 4:56 pm
by Joe_H
Both work servers for Core_11 GPU projects are still listed as down on the Server Status page as I write this post. But it is not yet 9 AM at Stanford, so their work day is just starting. The last blog post from Monday did say there were a number of minor networking issues remaining after the move, this is probably one of them.

Re: Folding with Tesla K20C

PostPosted: Tue Aug 27, 2013 6:22 pm
by PantherX
Please note that work is underway to ensure that the Server will be back online (viewtopic.php?f=18&t=24819&p=248077#p248077).

Re: Folding with Tesla K20C

PostPosted: Tue Aug 27, 2013 6:30 pm
by Napoleon
Classic core_78 stuff also seems to be out of commission for the time being. See http://fah-web.stanford.edu/pybeta/logs ... 2.log.html for example. I'm getting core_15 work for GPUs, though, and it gets credited too: http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/mai ... e=Zotac430

As you might imagine, assigning/accepting core_11 & core_78 WUs is hardly top priority for PG right now - http://folding.typepad.com/news/2013/08 ... ore78.html

Re: Folding with Tesla K20C

PostPosted: Tue Aug 27, 2013 6:34 pm
by 7im
Getting ALL of the servers back online IS currently the top priority.