AMD Vega64 not found

It seems that a lot of GPU problems revolve around specific versions of drivers. Though AMD has their own support structure, you can often learn from information reported by others who fold.

Moderators: Site Moderators, FAHC Science Team

AMD Vega64 not found

Postby YourBerger » Thu Apr 23, 2020 5:20 pm

Folding is not recognising my GPU (Vega 64)

16:06:09:******************************* System ********************************
16:06:09: CPU: AMD Ryzen 7 3700X 8-Core Processor
16:06:09: CPU ID: AuthenticAMD Family 23 Model 113 Stepping 0
16:06:09: CPUs: 16
16:06:09: Memory: 31.92GiB
16:06:09: Free Memory: 24.39GiB
16:06:09: Threads: WINDOWS_THREADS
16:06:09: OS Version: 6.2
16:06:09: Has Battery: false
16:06:09: On Battery: false
16:06:09: UTC Offset: 1
16:06:09: PID: 20424
16:06:09: CWD: C:\Users\**********\AppData\Roaming\FAHClient
16:06:09: OS: Windows 10 Enterprise
16:06:09: OS Arch: AMD64
16:06:09: GPUs: 1
16:06:09: GPU 0: Bus:12 Slot:0 Func:0 AMD:5 Vega 10 XL/XT [Radeon RX Vega 56/64]
16:06:09: CUDA: Not detected: Failed to open dynamic library 'nvcuda.dll': The
16:06:09: specified module could not be found.
16:06:09:
16:06:09:OpenCL Device 0: Platform:0 Device:0 Bus:12 Slot:0 Compute:1.2 Driver:3004.8
16:06:09: Win32 Service: false
YourBerger
 
Posts: 1
Joined: Thu Apr 23, 2020 4:32 pm

Re: AMD Vega64 not found

Postby foldy » Thu Apr 23, 2020 6:37 pm

RX Vega 56/64 is detected and OpenCL driver 3004.8 is installed. I guess the servers are overloaded and that is why you get no work unit yet. Also be sure to have folding control set to Medium or Full because on light GPU gets disabled.

Maybe it helps if you just reinstall the FahClient.

If you need more help please post more logfile according to viewtopic.php?f=27&t=26036
foldy
 
Posts: 1936
Joined: Sat Dec 01, 2012 4:43 pm

Re: AMD Vega64 not found

Postby DarkFoss » Fri Apr 24, 2020 9:16 pm

If you haven't already update to the 20.4.2 driver it has the hardware acceleration fix for vega gpu's & FAH .
Image
DarkFoss
 
Posts: 84
Joined: Sat Apr 17, 2010 12:43 am
Location: DG,IL


Return to Problems with AMD/ATI drivers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron