Page 1 of 2

Please add gtx1060 5gb

PostPosted: Mon Mar 23, 2020 1:44 am
by mrliu
I have a gtx 1060 5gb but I find it isn't in the GPUs.txt,so I couldn't use it on my computer. Could anyone add it into the GPUs.txt?

Re: Please add gtx1060 5gb

PostPosted: Mon Mar 23, 2020 1:52 am
by mrliu
Image

Re: Please add gtx1060 5gb

PostPosted: Mon Mar 23, 2020 1:55 am
by bruce
added

Restarting FAH should download a new cached version of GPUs.txt

Re: Please add gtx1060 5gb

PostPosted: Mon Mar 23, 2020 1:57 am
by mrliu
Code: Select all
00:28:40:Saving configuration to config.xml
00:28:40:<config>
00:28:40:  <!-- Folding Core -->
00:28:40:  <checkpoint v='3'/>
00:28:40:  <core-priority v='low'/>
00:28:40:
00:28:40:  <!-- Network -->
00:28:40:  <proxy v=':8080'/>
00:28:40:
00:28:40:  <!-- Folding Slots -->
00:28:40:  <slot id='0' type='CPU'>
00:28:40:    <cpus v='6'/>
00:28:40:  </slot>
00:28:40:</config>
00:29:26:Saving configuration to config.xml
00:29:26:<config>
00:29:26:  <!-- Folding Core -->
00:29:26:  <checkpoint v='3'/>
00:29:26:  <core-priority v='low'/>
00:29:26:
00:29:26:  <!-- Network -->
00:29:26:  <proxy v=':8080'/>
00:29:26:
00:29:26:  <!-- Folding Slots -->
00:29:26:  <slot id='0' type='CPU'>
00:29:26:    <cpus v='6'/>
00:29:26:  </slot>
00:29:26:</config>

Re: Please add gtx1060 5gb

PostPosted: Mon Mar 23, 2020 2:00 am
by JimboPalmer
My first choice would be to record my Name, Team Number and Passkey and then uninstall, including data.

The installer is much better at detecting hardware than the client is.

Or you can try adding a gpu slot manually.

Re: Please add gtx1060 5gb

PostPosted: Mon Mar 23, 2020 2:20 am
by mrliu
I have uninstalled it but when I installed it again ,the client still can't find my GPU .
And when I tried to add a GPU slot manually ,it returned "No available GPUs".
What sould I do now?

Re: Please add gtx1060 5gb

PostPosted: Mon Mar 23, 2020 2:29 am
by bruce
Have you installed the proprietary drivers from NVidia.com?

Is your firewall blocking connections to the internet?

Post the first two pages of FAH's log.

Re: Please add gtx1060 5gb

PostPosted: Mon Mar 23, 2020 2:51 am
by mrliu
Code: Select all
01:42:33:Saving configuration to config.xml
01:42:33:<config>
01:42:33:  <!-- Network -->
01:42:33:  <proxy v=':8080'/>
01:42:33:
01:42:33:  <!-- User Information -->
01:42:33:  <user v='mrliu'/>
01:42:33:
01:42:33:  <!-- Folding Slots -->
01:42:33:  <slot id='0' type='CPU'/>
01:42:33:</config>
01:43:23:Saving configuration to config.xml
01:43:23:<config>
01:43:23:  <!-- Network -->
01:43:23:  <proxy v=':8080'/>
01:43:23:
01:43:23:  <!-- User Information -->
01:43:23:  <user v='mrliu'/>
01:43:23:
01:43:23:  <!-- Folding Slots -->
01:43:23:  <slot id='0' type='CPU'/>
01:43:23:</config>
01:49:43:FS00:Paused
01:49:45:FS00:Unpaused
01:49:45:WU00:FS00:Connecting to 65.254.110.245:8080
01:49:46:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
01:49:46:WU00:FS00:Connecting to 18.218.241.186:80
01:49:47:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
01:49:47:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment

Re: Please add gtx1060 5gb

PostPosted: Mon Mar 23, 2020 2:55 am
by mrliu
Did you mean those log above ?
I have already installed the newest drivers and I think my firewall doesn't block the connections.But I am in China ,I don't know whether the gfw has influence on the connection or not.Should I use an VPN?

Re: Please add gtx1060 5gb

PostPosted: Mon Mar 23, 2020 3:16 am
by bruce
That's the right log, but not the right portion.

See the signature block of my FIRST post (above)

Re: Please add gtx1060 5gb

PostPosted: Mon Mar 23, 2020 3:21 am
by mrliu
Are these logs?
Code: Select all
02:19:35:Saving configuration to config.xml
02:19:35:<config>
02:19:35:  <!-- Network -->
02:19:35:  <proxy v=':8080'/>
02:19:35:
02:19:35:  <!-- User Information -->
02:19:35:  <passkey v='********************************'/>
02:19:35:  <team v='223518'/>
02:19:35:  <user v='mrliu'/>
02:19:35:
02:19:35:  <!-- Folding Slots -->
02:19:35:  <slot id='0' type='CPU'/>
02:19:35:</config>
02:19:35:Set client configured
02:19:36:WU00:FS00:Connecting to 65.254.110.245:8080
02:19:36:WU00:FS00:Connecting to 65.254.110.245:8080
02:19:37:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
02:19:37:WU00:FS00:Connecting to 18.218.241.186:80
02:19:41:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
02:19:41:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
02:19:41:WU00:FS00:Connecting to 65.254.110.245:8080
02:19:42:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
02:19:42:WU00:FS00:Connecting to 18.218.241.186:80
02:19:44:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
02:19:44:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
02:19:56:Saving configuration to config.xml
02:19:56:<config>
02:19:56:  <!-- Network -->
02:19:56:  <proxy v=':8080'/>
02:19:56:
02:19:56:  <!-- User Information -->
02:19:56:  <passkey v='********************************'/>
02:19:56:  <team v='223518'/>
02:19:56:  <user v='mrliu'/>
02:19:56:
02:19:56:  <!-- Folding Slots -->
02:19:56:  <slot id='0' type='CPU'/>
02:19:56:</config>

these are all logs i have.

Re: Please add gtx1060 5gb

PostPosted: Mon Mar 23, 2020 3:59 am
by bruce
No, you're looking at a truncated log. I need the real beginning. I assume you're using FAHControl to look at the log rather than an editor.

Uncheck FOLLOW.
Hit Refresh and wait.
Scroll to the top and then down to
> ***SYSTEM*****
Copy all the way down to
> Trying to access database...
> Successfully acquired database lock

Actually that may not help.

You're getting the message No WUs available for this configuration which means all of our servers are either overloaded or .. it might mean what it really says, that there are no more WUs that match your configuration. I"m just trying to verify whether it's a configuration problem on your end that you might be able to fix. Chances are it's just too many people trying to fold for the servers to handle.

Re: Please add gtx1060 5gb

PostPosted: Mon Mar 23, 2020 8:25 am
by mrliu
Do you mean this logs?
Code: Select all
07:23:03:******************************* System ********************************
07:23:03:            CPU: Intel(R) Core(TM) i5-8400 CPU @ 2.80GHz
07:23:03:         CPU ID: GenuineIntel Family 6 Model 158 Stepping 10
07:23:03:           CPUs: 6
07:23:03:         Memory: 7.93GiB
07:23:03:    Free Memory: 4.09GiB
07:23:03:        Threads: WINDOWS_THREADS
07:23:03:     OS Version: 6.2
07:23:03:    Has Battery: false
07:23:03:     On Battery: false
07:23:03:     UTC Offset: 8
07:23:03:            PID: 12436
07:23:03:            CWD: C:\Users\mrliu\AppData\Roaming\FAHClient
07:23:03:             OS: Windows 10 Enterprise
07:23:03:        OS Arch: AMD64
07:23:03:           GPUs: 0
07:23:03:  CUDA Device 0: Platform:0 Device:0 Bus:1 Slot:0 Compute:6.1 Driver:10.2
07:23:03:OpenCL Device 0: Platform:0 Device:0 Bus:1 Slot:0 Compute:1.2 Driver:442.74
07:23:03:  Win32 Service: false
07:23:03:***********************************************************************
07:23:03:<config>
07:23:03:  <!-- Folding Slots -->
07:23:03:</config>
07:23:03:Connecting to assign1.foldingathome.org:8080
07:23:04:Updated GPUs.txt
07:23:04:Read GPUs.txt
07:23:04:Trying to access database...
07:23:04:Successfully acquired database lock
07:23:04:Enabled folding slot 00: PAUSED cpu:5 (not configured)
07:23:24:Saving configuration to config.xml
07:23:24:<config>
07:23:24:  <!-- Network -->
07:23:24:  <proxy v=':8080'/>
07:23:24:
07:23:24:  <!-- User Information -->
07:23:24:  <team v='223518'/>
07:23:24:  <user v='mrliu'/>
07:23:24:
07:23:24:  <!-- Folding Slots -->
07:23:24:  <slot id='0' type='CPU'/>
07:23:24:</config>
07:23:24:Set client configured
07:23:25:WU00:FS00:Connecting to 65.254.110.245:8080
07:23:25:WU00:FS00:Connecting to 65.254.110.245:8080
07:23:26:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
07:23:26:WU00:FS00:Connecting to 18.218.241.186:80
07:23:27:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
07:23:27:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
07:23:28:WU00:FS00:Connecting to 65.254.110.245:8080
07:23:28:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
07:23:28:WU00:FS00:Connecting to 18.218.241.186:80
07:23:35:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
07:23:35:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment

I have tried to restart the client and add the GPU slot manually in the configure,but it still couldn't find my GPU(it said "no available GPU). I don't know what should I do…

Re: Please add gtx1060 5gb

PostPosted: Mon Mar 23, 2020 2:33 pm
by toTOW
Open Advanced Control (FAHControl), go to Configure > Expert tab. In the list on the left find gpu = false and change it to true (or remove the entry). Click save and restart the client (or the computer).

You should be able to add a GPU slot after.

Re: Please add gtx1060 5gb

PostPosted: Tue Mar 24, 2020 3:37 am
by mrliu
There is not "GPU=false" in the Exert lab ,but I tried to use my GPU by modifying the GPUs.txt and it took effects.