GTX 1070 only 50%

Post requests to add new GPUs to the official whitelist here.

Moderators: Site Moderators, FAHC Science Team

Re: GTX 1070 only 50%

Postby Neil-B » Mon Apr 13, 2020 11:20 am

@Quad2000 … Looks like log will be needed to diagnose this (always good to post one anyways - make sure to include the top couple of hundred lines of system config as well as the processing of the WU in question) … unless machine has been paused/switched off for a period during the fold?
1: 2x Xeon E5-2697v3@2.60GHz, 512GB DDR4 LRDIMM, SSD Raid, Win10 Ent, Quadro K420 1GB, FAH 7.6.21
2: Xeon E3-1505Mv5@2.80GHz, 32GB DDR4, NVME, Win10 Pro, Quadro M1000M 2GB, FAH 7.6.21
3: i7-960@3.20GHz, 12GB DDR3, SSD, Win10 Pro, GTX 750Ti 2GB, FAH 7.6.21
Neil-B
 
Posts: 1490
Joined: Sun Mar 22, 2020 6:52 pm
Location: UK

Re: GTX 1070 only 50%

Postby Quad2000 » Tue Apr 14, 2020 10:07 am

Thank you for your help! This helps a lot!
Can somebody of you help me with this Error Log? My 1070 starts with folding and the it stops without a reason from my Point of view.
*********************** Log Started 2020-04-14T09:02:14Z ***********************
09:02:16:WU00:FS01:Connecting to 65.254.110.245:8080
09:02:16:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
09:02:16:WU00:FS01:Connecting to 18.218.241.186:80
09:02:17:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
09:02:17:ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment
09:02:17:WU00:FS01:Connecting to 65.254.110.245:8080
Quad2000
 
Posts: 24
Joined: Sun Apr 12, 2020 3:48 pm

Re: GTX 1070 only 50%

Postby PantherX » Tue Apr 14, 2020 10:09 am

If it is a GPU slot, then there's a lot of demand for GPU WUs so it's likely that there's a temporary shortage of GPU WUs. You can leave your client as is and it will retry in few hours. However, if the next attempt is few hours away, you can pause/unpause your GPU slot to reset the timer.
ETA:
Now ↞ Very Soon ↔ Soon ↔ Soon-ish ↔ Not Soon ↠ End Of Time

Welcome To The F@H Support Forum Ӂ Troubleshooting Bad WUs Ӂ Troubleshooting Server Connectivity Issues
User avatar
PantherX
Site Moderator
 
Posts: 6850
Joined: Wed Dec 23, 2009 10:33 am
Location: Land Of The Long White Cloud

Re: GTX 1070 only 50%

Postby Quad2000 » Tue Apr 14, 2020 10:10 am

Thank you very much for your help. This helps a lot.
My PC´s are running now but there is a Problem at my 1070: it starts to fold but the it stops after e.g. 1h without a reason from my Point of view.
This is the error log. What can I do to fix this Problem?
*********************** Log Started 2020-04-14T09:02:14Z ***********************
09:02:16:WU00:FS01:Connecting to 65.254.110.245:8080
09:02:16:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
09:02:16:WU00:FS01:Connecting to 18.218.241.186:80
09:02:17:WARNING:WU00:FS01:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
09:02:17:ERROR:WU00:FS01:Exception: Could not get an assignment
09:02:17:WU00:FS01:Connecting to 65.254.110.245:8080
Quad2000
 
Posts: 24
Joined: Sun Apr 12, 2020 3:48 pm

Re: GTX 1070 only 50%

Postby Neil-B » Tue Apr 14, 2020 10:14 am

You are only posting a small snippet of your log which may indicate the situation that PantherX explains above … If you want a definitive answer much more log in needed (top 100 lines or so with the system config in it and at least the last completed WU and current lines) … For help on posting logs please see https://foldingforum.org/viewtopic.php?f=24&t=26036 … If copying from FACControl you will need to refresh log before copying
Neil-B
 
Posts: 1490
Joined: Sun Mar 22, 2020 6:52 pm
Location: UK

Previous

Return to New GPUs (whitelist)

Who is online

Users browsing this forum: Yandex [Bot] and 1 guest

cron