No gpu utilization

Post requests to add new GPUs to the official whitelist here.

Moderators: Site Moderators, FAHC Science Team

Re: No gpu utilization

Postby optyfied » Wed Apr 22, 2020 10:01 am

ok i got the video card to show up but when the client starts now it comes up with a crash window and asks to shut the program down. This window shows twice. But the webclient window opens and i can see it folding on the cpu and now gpu. So no idea why it appears to be working after these crash windows saying the client failed.
FU*K CANCER!!!!!!!
optyfied
 
Posts: 10
Joined: Sat Apr 18, 2020 8:55 pm
Location: Australia

Re: No gpu utilization

Postby PantherX » Wed Apr 22, 2020 10:17 am

We have made progress with the client detecting the GPU. However, the log file posted doesn't show any errors or crashes. Is it possible for you to take screenshots and share it here?
ETA:
Now ↞ Very Soon ↔ Soon ↔ Soon-ish ↔ Not Soon ↠ End Of Time

Welcome To The F@H Support Forum Ӂ Troubleshooting Bad WUs Ӂ Troubleshooting Server Connectivity Issues
User avatar
PantherX
Site Moderator
 
Posts: 6756
Joined: Wed Dec 23, 2009 10:33 am
Location: Land Of The Long White Cloud

Re: No gpu utilization

Postby optyfied » Fri Apr 24, 2020 11:24 am

Sorry for the late reply i had chemo.

When i next get on there and it does it i will take screenshots and get another log. Thank you very much for the help so far.
optyfied
 
Posts: 10
Joined: Sat Apr 18, 2020 8:55 pm
Location: Australia

Re: No gpu utilization

Postby Joe_H » Fri Apr 24, 2020 4:52 pm

Having gone through chemo 10 years ago, I fully understand not getting back for a couple days. Post if it happens and we'll take a look.
Image

iMac 2.8 i7 12 GB smp8, Mac Pro 2.8 quad 12 GB smp6
MacBook Pro 2.9 i7 8 GB smp3
Joe_H
Site Admin
 
Posts: 6601
Joined: Tue Apr 21, 2009 5:41 pm
Location: W. MA

Re: No gpu utilization

Postby optyfied » Fri Apr 24, 2020 10:02 pm

I will add the computer has been crunching since the other day and it hasn't popped up any crashes. But it wass happening when it first loads up. It shows a crash windows but the client seems to keep going and the crash windows stop. I will try get those screenshots and another log asap.
optyfied
 
Posts: 10
Joined: Sat Apr 18, 2020 8:55 pm
Location: Australia

Previous

Return to New GPUs (whitelist)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron