RX VEGA 64

Post requests to add new GPUs to the official whitelist here.

Moderators: Site Moderators, FAHC Science Team

RX VEGA 64

Postby Audix » Mon Apr 20, 2020 8:41 pm

I am sorry if this has already been discussed or should be somewhere else. I got F@H up and running last night and my CPU (Ryzen 1800x) is working well, but my GPU (Vega 64) is not being used at all and does not show up. Under "Folding Slots" ID 00 is cpu:7 but there is nothing else there.
Audix
 
Posts: 3
Joined: Mon Apr 20, 2020 8:35 pm

Re: RX VEGA 64

Postby toTOW » Mon Apr 20, 2020 9:43 pm

The problem is within the installer for the 7.6.9 version of the client. It doesn't download an updated copy of GPUs.txt and your client doesn't recognize the GPU. You can download the file and manually place it in the Appdata\Roaming\FAHClient directory, or try the current beta installer - https://download.foldingathome.org/rele ... 10_x86.exe.
Folding@Home beta tester since 2002. Folding Forum moderator since July 2008.

FAH-Addict : latest news, tests and reviews about Folding@Home project.

Image
User avatar
toTOW
Site Moderator
 
Posts: 5651
Joined: Sun Dec 02, 2007 11:38 am
Location: Bordeaux, France

Re: RX VEGA 64

Postby PantherX » Tue Apr 21, 2020 7:51 am

Welcome to the F@H Forum Audix,

To expand a bit more on what toTOW suggested, here are the steps:
Manually download the GPUs.txt file from here: https://apps.foldingathome.org/GPUs.txt (right-click save as GPUs.txt)
Exit the client
Copy the GPUs.txt file from the Downloads folder to %AppData%\FAHClient
Reboot your system
Start up the client and ensure that you can see your GPU in the log file
Add a GPU slot from FAHControl -> Configure -> Slots tab -> Add -> GPU -> OK -> Save

Audix wrote:...Under "Folding Slots" ID 00 is cpu:7 but there is nothing else there.

I would suggest that you change the value form 7 to 6. This can be done by:
Open up Advanced Control (AKA FAHControl)
Click Configure
Select Slots Tab
Select CPU Slot
Click Edit
Change CPU value from -1 to 6
Click OK
Click Save

If you want, you can post your log file to double check if everything is configured correctly or not as per your requirements: viewtopic.php?f=24&t=26036
ETA:
Now ↞ Very Soon ↔ Soon ↔ Soon-ish ↔ Not Soon ↠ End Of Time

Welcome To The F@H Support Forum Ӂ Troubleshooting Bad WUs Ӂ Troubleshooting Server Connectivity Issues
User avatar
PantherX
Site Moderator
 
Posts: 6765
Joined: Wed Dec 23, 2009 10:33 am
Location: Land Of The Long White Cloud


Return to New GPUs (whitelist)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron