Page 1 of 1

Radeon HD 5700 Series - Not Working

PostPosted: Wed May 06, 2020 10:56 am
by jwchong
Radeon HD 5700 Series - Not Working
Is it because there is no number in below :: ?

Code: Select all
https://apps.foldingathome.org/GPUs.txt

0x1002:0x68b8:::Juniper [Radeon HD 5700 Series]
0x1002:0x68b9:::Juniper [Radeon HD 5600/5700]
0x1002:0x68ba:::Juniper XT [Radeon HD 6000 Series]
0x1002:0x68be:::Juniper [Radeon HD 5700/6750]

Re: Radeon HD 5700 Series - Not Working

PostPosted: Wed May 06, 2020 2:52 pm
by Joe_H
Yes, that is correct.

In the older Radeon HD series AMD only supported Double Precision (FP64) calculations on the top of the line cards. That would be the HD 5800 and HD 6900 series cards. Starting with the HD 7000 cards DP was available in some middle of the line cards, HD 7700 and above or HD 8500 on up.

This does not include iGPUs that identify in those ranges, or many of the mobile versions of the GPUs.

Re: Radeon HD 5700 Series - Not Working

PostPosted: Wed May 06, 2020 3:52 pm
by JimboPalmer
https://www.techpowerup.com/gpu-specs/r ... -5770.c250
lists Single Precision 32 bit but not Double Precision 64 bit floating point math