Can't check my cumulative stats.

Moderators: Site Moderators, PandeGroup

Can't check my cumulative stats.

Postby heavykevie » Mon Feb 24, 2014 11:41 pm

Kinda new to folding, I ran some utility software today (Advanced Systemcare 7), and it appears to have blown out the Identity links in FAHControl. I used to be able to click on the link and it would open the browser and go to my stats or the team stats, now I click on either link and nothing happens. If I copy the link and put it into my browser, it goes to a generic donor page with a WU completed of 0. How do I restore the link?
heavykevie
 
Posts: 11
Joined: Tue Jan 22, 2013 9:16 pm

Re: Can't check my cumulative stats.

Postby PantherX » Mon Feb 24, 2014 11:50 pm

Welcome to the F@H Forum heavykevie,

By default, the links always point to the configured username and team number. I suggest that you re-check your F@H configuration to ensure that all the details (username, team number and passkey) are accurate.

Once you have verified that it is configured correctly, make sure that the links are set to open up the Official F@H Stats. You can do this by:
Open Advanced Control (AKA FAHControl)
Click on Preferences
Under the Stats Links panel, make sure that the Folding@home is selected in the drop-down menu box
Click Save

If that still doesn't work, then please post the log file here within the Code Tags (in Full Editor) so that we can see what the F@H settings are.
ETA:
Now ↞ Very Soon ↔ Soon ↔ Soon-ish ↔ Not Soon ↠ End Of Time

Welcome To The F@H Support Forum Ӂ Chrome Folding App (Beta) Ӂ Troubleshooting "Bad WUs" Ӂ Troubleshooting Server Connectivity Issues
User avatar
PantherX
Site Moderator
 
Posts: 6321
Joined: Wed Dec 23, 2009 9:33 am

Re: Can't check my cumulative stats.

Postby heavykevie » Tue Feb 25, 2014 12:57 am

Okay, in the configuration Name, and Team Number are correct and the Passkey matches. Under preferences, under Stat Links, Folding@home is selected for both Donor Stats and Team Stats, however, the 2 panels to the left of the dropdowns are blank and you can't click on them to enter anything. Not having any luck locating the log file. Looked under D:\ProgramFiles (x86)\FAHclient\ and subdirectories and the only log file I found was "ChangeLog.txt"
heavykevie
 
Posts: 11
Joined: Tue Jan 22, 2013 9:16 pm

Re: Can't check my cumulative stats.

Postby heavykevie » Tue Feb 25, 2014 1:04 am

Maybe if I just looked around a little longer at the prgm, I wouldn't look like a moron!

Code: Select all
*********************** Log Started 2014-02-24T22:59:52Z ***********************
22:59:52:************************* Folding@home Client *************************
22:59:52:      Website: http://folding.stanford.edu/
22:59:52:    Copyright: (c) 2009-2013 Stanford University
22:59:52:       Author: Joseph Coffland <joseph@cauldrondevelopment.com>
22:59:52:         Args: --open-web-control
22:59:52:       Config: D:/Users/Kevin Smith/AppData/Roaming/FAHClient/config.xml
22:59:52:******************************** Build ********************************
22:59:52:      Version: 7.3.6
22:59:52:         Date: Feb 18 2013
22:59:52:         Time: 15:25:17
22:59:52:      SVN Rev: 3923
22:59:52:       Branch: fah/trunk/client
22:59:52:     Compiler: Intel(R) C++ MSVC 1500 mode 1200
22:59:52:      Options: /TP /nologo /EHa /Qdiag-disable:4297,4103,1786,279 /Ox -arch:SSE
22:59:52:               /QaxSSE2,SSE3,SSSE3,SSE4.1,SSE4.2 /Qopenmp /Qrestrict /MT /Qmkl
22:59:52:     Platform: win32 XP
22:59:52:         Bits: 32
22:59:52:         Mode: Release
22:59:52:******************************* System ********************************
22:59:52:          CPU: AMD FX(tm)-8320 Eight-Core Processor
22:59:52:       CPU ID: AuthenticAMD Family 21 Model 2 Stepping 0
22:59:52:         CPUs: 8
22:59:52:       Memory: 7.92GiB
22:59:52:  Free Memory: 2.52GiB
22:59:52:      Threads: WINDOWS_THREADS
22:59:52:  Has Battery: false
22:59:52:   On Battery: false
22:59:52:   UTC offset: -5
22:59:52:          PID: 3084
22:59:52:          CWD: D:/Users/Kevin Smith/AppData/Roaming/FAHClient
22:59:52:           OS: Windows 7 Home Premium
22:59:52:      OS Arch: AMD64
22:59:52:         GPUs: 1
22:59:52:        GPU 0: NVIDIA:3 GK106 [GeForce GTX 650 Ti]
22:59:52:         CUDA: 3.0
22:59:52:  CUDA Driver: 5050
22:59:52:Win32 Service: false
22:59:52:***********************************************************************
22:59:52:<config>
22:59:52:  <!-- Folding Core -->
22:59:52:  <checkpoint v='3'/>
22:59:52:  <core-priority v='low'/>
22:59:52:  <cpu-usage v='50'/>
22:59:52:
22:59:52:  <!-- Folding Slot Configuration -->
22:59:52:  <extra-core-args v='client-type=advanced'/>
22:59:52:  <power v='full'/>
22:59:52:
22:59:52:  <!-- Network -->
22:59:52:  <proxy v=':8080'/>
22:59:52:
22:59:52:  <!-- User Information -->
22:59:52:  <passkey v='********************************'/>
22:59:52:  <team v='159568'/>
22:59:52:  <user v='heavykevie'/>
22:59:52:
22:59:52:  <!-- Folding Slots -->
22:59:52:  <slot id='0' type='CPU'>
22:59:52:    <client-type v='advanced'/>
22:59:52:    <cpus v='6'/>
22:59:52:  </slot>
22:59:52:  <slot id='1' type='GPU'/>
22:59:52:</config>
22:59:52:Trying to access database...
22:59:52:Successfully acquired database lock
22:59:52:Enabled folding slot 00: READY cpu:6
22:59:52:Enabled folding slot 01: READY gpu:0:GK106 [GeForce GTX 650 Ti]
22:59:52:WU02:FS00:Cleaning up
22:59:52:WU01:FS00:Starting
22:59:52:WU01:FS00:Running FahCore: "D:\Program Files (x86)\FAHClient/FAHCoreWrapper.exe" "D:/Users/Kevin Smith/AppData/Roaming/FAHClient/cores/www.stanford.edu/~pande/Win32/AMD64/Core_a4.fah/FahCore_a4.exe" -dir 01 -suffix 01 -version 703 -lifeline 3084 -checkpoint 3 -cpu 50 -np 6 client-type=advanced
22:59:52:WU01:FS00:Started FahCore on PID 10004
22:59:52:WU01:FS00:Core PID:9540
22:59:52:WU01:FS00:FahCore 0xa4 started
22:59:52:WU00:FS01:Starting
22:59:52:WU00:FS01:Running FahCore: "D:\Program Files (x86)\FAHClient/FAHCoreWrapper.exe" "D:/Users/Kevin Smith/AppData/Roaming/FAHClient/cores/www.stanford.edu/~pande/Win32/AMD64/NVIDIA/Fermi/Core_17.fah/FahCore_17.exe" -dir 00 -suffix 01 -version 703 -lifeline 3084 -checkpoint 3 -gpu 0 -gpu-vendor nvidia client-type=advanced
22:59:52:WU00:FS01:Started FahCore on PID 2500
22:59:53:WU00:FS01:Core PID:9936
22:59:53:WU00:FS01:FahCore 0x17 started
22:59:53:WU01:FS00:0xa4:
22:59:53:WU01:FS00:0xa4:*------------------------------*
22:59:53:WU01:FS00:0xa4:Folding@Home Gromacs GB Core
22:59:53:WU01:FS00:0xa4:Version 2.27 (Dec. 15, 2010)
22:59:53:WU01:FS00:0xa4:
22:59:53:WU01:FS00:0xa4:Preparing to commence simulation
22:59:53:WU01:FS00:0xa4:- Looking at optimizations...
22:59:53:WU01:FS00:0xa4:- Files status OK
22:59:53:WU01:FS00:0xa4:- Expanded 2338535 -> 3303728 (decompressed 141.2 percent)
22:59:53:WU01:FS00:0xa4:Called DecompressByteArray: compressed_data_size=2338535 data_size=3303728, decompressed_data_size=3303728 diff=0
22:59:53:WU01:FS00:0xa4:- Digital signature verified
22:59:53:WU01:FS00:0xa4:
22:59:53:WU01:FS00:0xa4:Project: 7520 (Run 24, Clone 2, Gen 170)
22:59:53:WU01:FS00:0xa4:
22:59:53:WU00:FS01:0x17:*********************** Log Started 2014-02-24T22:59:53Z ***********************
22:59:53:WU00:FS01:0x17:Project: 8900 (Run 431, Clone 7, Gen 76)
22:59:53:WU00:FS01:0x17:Unit: 0x00000069028c126651a686a503fe911d
22:59:53:WU00:FS01:0x17:CPU: 0x00000000000000000000000000000000
22:59:53:WU00:FS01:0x17:Machine: 1
22:59:53:WU00:FS01:0x17:Digital signatures verified
22:59:53:WU00:FS01:0x17:Folding@home GPU core17
22:59:53:WU00:FS01:0x17:Version 0.0.52
22:59:53:WU00:FS01:0x17:  Found a checkpoint file
22:59:53:WU01:FS00:0xa4:Assembly optimizations on if available.
22:59:53:WU01:FS00:0xa4:Entering M.D.
22:59:59:12:127.0.0.1:New Web connection
23:00:00:WU01:FS00:0xa4:Using Gromacs checkpoints
23:00:00:WU01:FS00:0xa4:Mapping NT from 6 to 6
23:00:02:WU01:FS00:0xa4:Resuming from checkpoint
23:00:02:WU01:FS00:0xa4:Verified 01/wudata_01.log
23:00:03:WU01:FS00:0xa4:Verified 01/wudata_01.trr
23:00:03:WU01:FS00:0xa4:Verified 01/wudata_01.xtc
23:00:03:WU01:FS00:0xa4:Verified 01/wudata_01.edr
23:00:03:WU01:FS00:0xa4:Completed 24510 out of 500000 steps  (4%)
23:02:07:WU01:FS00:0xa4:Completed 25000 out of 500000 steps  (5%)
23:02:57:WARNING:Exception: 49:127.0.0.1: Send error: 10053: An established connection was aborted by the software in your host machine.
23:03:56:FS00:Shutting core down
23:03:56:Removing old file 'configs/config-20131213-112300.xml'
23:03:56:Saving configuration to config.xml
23:03:56:<config>
23:03:56:  <!-- Folding Core -->
23:03:56:  <checkpoint v='3'/>
23:03:56:  <core-priority v='low'/>
23:03:56:
23:03:56:  <!-- Folding Slot Configuration -->
23:03:56:  <extra-core-args v='client-type=advanced'/>
23:03:56:  <power v='full'/>
23:03:56:
23:03:56:  <!-- Network -->
23:03:56:  <proxy v=':8080'/>
23:03:56:
23:03:56:  <!-- User Information -->
23:03:56:  <passkey v='********************************'/>
23:03:56:  <team v='159568'/>
23:03:56:  <user v='heavykevie'/>
23:03:56:
23:03:56:  <!-- Folding Slots -->
23:03:56:  <slot id='0' type='CPU'>
23:03:56:    <client-type v='advanced'/>
23:03:56:    <cpus v='6'/>
23:03:56:  </slot>
23:03:56:  <slot id='1' type='GPU'/>
23:03:56:</config>
23:04:04:WU00:FS01:0x17:Completed 900000 out of 2500000 steps (36%)
23:04:04:WU00:FS01:0x17:Temperature control disabled. Requirements: single Nvidia GPU, tmax must be < 110 and twait >= 900
23:04:05:WU01:FS00:FahCore returned: INTERRUPTED (102 = 0x66)
23:04:05:WU01:FS00:Starting
23:04:05:WU01:FS00:Running FahCore: "D:\Program Files (x86)\FAHClient/FAHCoreWrapper.exe" "D:/Users/Kevin Smith/AppData/Roaming/FAHClient/cores/www.stanford.edu/~pande/Win32/AMD64/Core_a4.fah/FahCore_a4.exe" -dir 01 -suffix 01 -version 703 -lifeline 3084 -checkpoint 3 -np 6 client-type=advanced
23:04:05:WU01:FS00:Started FahCore on PID 9740
23:04:05:WU01:FS00:Core PID:9724
23:04:05:WU01:FS00:FahCore 0xa4 started
23:04:06:WU01:FS00:0xa4:
23:04:06:WU01:FS00:0xa4:*------------------------------*
23:04:06:WU01:FS00:0xa4:Folding@Home Gromacs GB Core
23:04:06:WU01:FS00:0xa4:Version 2.27 (Dec. 15, 2010)
23:04:06:WU01:FS00:0xa4:
23:04:06:WU01:FS00:0xa4:Preparing to commence simulation
23:04:06:WU01:FS00:0xa4:- Looking at optimizations...
23:04:06:WU01:FS00:0xa4:- Files status OK
23:04:06:WU01:FS00:0xa4:- Expanded 2338535 -> 3303728 (decompressed 141.2 percent)
23:04:06:WU01:FS00:0xa4:Called DecompressByteArray: compressed_data_size=2338535 data_size=3303728, decompressed_data_size=3303728 diff=0
23:04:06:WU01:FS00:0xa4:- Digital signature verified
23:04:06:WU01:FS00:0xa4:
23:04:06:WU01:FS00:0xa4:Project: 7520 (Run 24, Clone 2, Gen 170)
23:04:06:WU01:FS00:0xa4:
23:04:06:WU01:FS00:0xa4:Assembly optimizations on if available.
23:04:06:WU01:FS00:0xa4:Entering M.D.
23:04:12:WU01:FS00:0xa4:Using Gromacs checkpoints
23:04:12:WU01:FS00:0xa4:Mapping NT from 6 to 6
23:04:13:WU01:FS00:0xa4:Resuming from checkpoint
23:04:13:WU01:FS00:0xa4:Verified 01/wudata_01.log
23:04:13:WU01:FS00:0xa4:Verified 01/wudata_01.trr
23:04:13:WU01:FS00:0xa4:Verified 01/wudata_01.xtc
23:04:14:WU01:FS00:0xa4:Verified 01/wudata_01.edr
23:04:14:WU01:FS00:0xa4:Completed 25240 out of 500000 steps  (5%)
23:05:12:FS00:Shutting core down
23:05:12:Removing old file 'configs/config-20131213-195033.xml'
23:05:12:Saving configuration to config.xml
23:05:12:<config>
23:05:12:  <!-- Folding Core -->
23:05:12:  <checkpoint v='3'/>
23:05:12:  <core-priority v='low'/>
23:05:12:
23:05:12:  <!-- Folding Slot Configuration -->
23:05:12:  <extra-core-args v='client-type=advanced'/>
23:05:12:  <power v='full'/>
23:05:12:
23:05:12:  <!-- Network -->
23:05:12:  <proxy v=':8080'/>
23:05:12:
23:05:12:  <!-- User Information -->
23:05:12:  <passkey v='********************************'/>
23:05:12:  <team v='159568'/>
23:05:12:  <user v='heavykevie'/>
23:05:12:
23:05:12:  <!-- Folding Slots -->
23:05:12:  <slot id='0' type='CPU'>
23:05:12:    <client-type v='advanced'/>
23:05:12:    <cpus v='4'/>
23:05:12:  </slot>
23:05:12:  <slot id='1' type='GPU'/>
23:05:12:</config>
23:05:16:WU01:FS00:FahCore returned: INTERRUPTED (102 = 0x66)
23:05:16:WU01:FS00:Starting
23:05:16:WARNING:WU01:FS00:Changed SMP threads from 6 to 4 this can cause some work units to fail
23:05:16:WU01:FS00:Running FahCore: "D:\Program Files (x86)\FAHClient/FAHCoreWrapper.exe" "D:/Users/Kevin Smith/AppData/Roaming/FAHClient/cores/www.stanford.edu/~pande/Win32/AMD64/Core_a4.fah/FahCore_a4.exe" -dir 01 -suffix 01 -version 703 -lifeline 3084 -checkpoint 3 -np 4 client-type=advanced
23:05:16:WU01:FS00:Started FahCore on PID 5712
23:05:16:WU01:FS00:Core PID:3472
23:05:16:WU01:FS00:FahCore 0xa4 started
23:05:17:WU01:FS00:0xa4:
23:05:17:WU01:FS00:0xa4:*------------------------------*
23:05:17:WU01:FS00:0xa4:Folding@Home Gromacs GB Core
23:05:17:WU01:FS00:0xa4:Version 2.27 (Dec. 15, 2010)
23:05:17:WU01:FS00:0xa4:
23:05:17:WU01:FS00:0xa4:Preparing to commence simulation
23:05:17:WU01:FS00:0xa4:- Looking at optimizations...
23:05:17:WU01:FS00:0xa4:- Files status OK
23:05:17:WU01:FS00:0xa4:- Expanded 2338535 -> 3303728 (decompressed 141.2 percent)
23:05:17:WU01:FS00:0xa4:Called DecompressByteArray: compressed_data_size=2338535 data_size=3303728, decompressed_data_size=3303728 diff=0
23:05:17:WU01:FS00:0xa4:- Digital signature verified
23:05:17:WU01:FS00:0xa4:
23:05:17:WU01:FS00:0xa4:Project: 7520 (Run 24, Clone 2, Gen 170)
23:05:17:WU01:FS00:0xa4:
23:05:17:WU01:FS00:0xa4:Assembly optimizations on if available.
23:05:17:WU01:FS00:0xa4:Entering M.D.
23:05:23:WU01:FS00:0xa4:Using Gromacs checkpoints
23:05:23:WU01:FS00:0xa4:Mapping NT from 4 to 4
23:05:24:WU01:FS00:0xa4:Resuming from checkpoint
23:05:24:WU01:FS00:0xa4:Verified 01/wudata_01.log
23:05:24:WU01:FS00:0xa4:Verified 01/wudata_01.trr
23:05:24:WU01:FS00:0xa4:Verified 01/wudata_01.xtc
23:05:24:WU01:FS00:0xa4:Verified 01/wudata_01.edr
23:05:24:WU01:FS00:0xa4:Completed 25240 out of 500000 steps  (5%)
23:13:46:WU00:FS01:0x17:Completed 925000 out of 2500000 steps (37%)
23:17:05:Removing old file 'configs/config-20131213-211621.xml'
23:17:05:Saving configuration to config.xml
23:17:05:<config>
23:17:05:  <!-- Folding Core -->
23:17:05:  <checkpoint v='3'/>
23:17:05:  <core-priority v='low'/>
23:17:05:
23:17:05:  <!-- Folding Slot Configuration -->
23:17:05:  <extra-core-args v='client-type=advanced'/>
23:17:05:  <power v='full'/>
23:17:05:
23:17:05:  <!-- Network -->
23:17:05:  <proxy v=':8080'/>
23:17:05:
23:17:05:  <!-- User Information -->
23:17:05:  <passkey v='********************************'/>
23:17:05:  <team v='159568'/>
23:17:05:  <user v='heavykevie'/>
23:17:05:
23:17:05:  <!-- Folding Slots -->
23:17:05:  <slot id='0' type='CPU'>
23:17:05:    <client-type v='advanced'/>
23:17:05:    <cpus v='3'/>
23:17:05:  </slot>
23:17:05:  <slot id='1' type='GPU'/>
23:17:05:</config>
23:17:05:FS00:Shutting core down
23:17:07:WU01:FS00:FahCore returned: INTERRUPTED (102 = 0x66)
23:17:07:WU01:FS00:Starting
23:17:07:WARNING:WU01:FS00:Changed SMP threads from 4 to 3 this can cause some work units to fail
23:17:07:WU01:FS00:Running FahCore: "D:\Program Files (x86)\FAHClient/FAHCoreWrapper.exe" "D:/Users/Kevin Smith/AppData/Roaming/FAHClient/cores/www.stanford.edu/~pande/Win32/AMD64/Core_a4.fah/FahCore_a4.exe" -dir 01 -suffix 01 -version 703 -lifeline 3084 -checkpoint 3 -np 3 client-type=advanced
23:17:07:WU01:FS00:Started FahCore on PID 9332
23:17:07:WU01:FS00:Core PID:8780
23:17:07:WU01:FS00:FahCore 0xa4 started
23:17:08:WU01:FS00:0xa4:
23:17:08:WU01:FS00:0xa4:*------------------------------*
23:17:08:WU01:FS00:0xa4:Folding@Home Gromacs GB Core
23:17:08:WU01:FS00:0xa4:Version 2.27 (Dec. 15, 2010)
23:17:08:WU01:FS00:0xa4:
23:17:08:WU01:FS00:0xa4:Preparing to commence simulation
23:17:08:WU01:FS00:0xa4:- Looking at optimizations...
23:17:08:WU01:FS00:0xa4:- Files status OK
23:17:08:WU01:FS00:0xa4:- Expanded 2338535 -> 3303728 (decompressed 141.2 percent)
23:17:08:WU01:FS00:0xa4:Called DecompressByteArray: compressed_data_size=2338535 data_size=3303728, decompressed_data_size=3303728 diff=0
23:17:08:WU01:FS00:0xa4:- Digital signature verified
23:17:08:WU01:FS00:0xa4:
23:17:08:WU01:FS00:0xa4:Project: 7520 (Run 24, Clone 2, Gen 170)
23:17:08:WU01:FS00:0xa4:
23:17:08:WU01:FS00:0xa4:Assembly optimizations on if available.
23:17:08:WU01:FS00:0xa4:Entering M.D.
23:17:14:WU01:FS00:0xa4:Using Gromacs checkpoints
23:17:14:WU01:FS00:0xa4:Mapping NT from 3 to 3
23:17:15:WU01:FS00:0xa4:Resuming from checkpoint
23:17:15:WU01:FS00:0xa4:Verified 01/wudata_01.log
23:17:15:WU01:FS00:0xa4:Verified 01/wudata_01.trr
23:17:15:WU01:FS00:0xa4:Verified 01/wudata_01.xtc
23:17:15:WU01:FS00:0xa4:Verified 01/wudata_01.edr
23:17:15:WU01:FS00:0xa4:Completed 28690 out of 500000 steps  (5%)
23:21:43:WU01:FS00:0xa4:Completed 30000 out of 500000 steps  (6%)
23:23:10:WU00:FS01:0x17:Completed 950000 out of 2500000 steps (38%)
23:32:55:WU00:FS01:0x17:Completed 975000 out of 2500000 steps (39%)
23:38:38:WU01:FS00:0xa4:Completed 35000 out of 500000 steps  (7%)
23:42:20:WU00:FS01:0x17:Completed 1000000 out of 2500000 steps (40%)
23:52:04:WU00:FS01:0x17:Completed 1025000 out of 2500000 steps (41%)
23:55:34:WU01:FS00:0xa4:Completed 40000 out of 500000 steps  (8%)
00:01:26:WU00:FS01:0x17:Completed 1050000 out of 2500000 steps (42%)
00:11:10:WU00:FS01:0x17:Completed 1075000 out of 2500000 steps (43%)
00:12:35:WU01:FS00:0xa4:Completed 45000 out of 500000 steps  (9%)
00:20:33:WU00:FS01:0x17:Completed 1100000 out of 2500000 steps (44%)
00:29:40:WU01:FS00:0xa4:Completed 50000 out of 500000 steps  (10%)
00:30:18:WU00:FS01:0x17:Completed 1125000 out of 2500000 steps (45%)
00:39:42:WU00:FS01:0x17:Completed 1150000 out of 2500000 steps (46%)
00:46:34:WU01:FS00:0xa4:Completed 55000 out of 500000 steps  (11%)
00:49:27:WU00:FS01:0x17:Completed 1175000 out of 2500000 steps (47%)
00:58:51:WU00:FS01:0x17:Completed 1200000 out of 2500000 steps (48%)
heavykevie
 
Posts: 11
Joined: Tue Jan 22, 2013 9:16 pm

Re: Can't check my cumulative stats.

Postby PantherX » Tue Feb 25, 2014 1:12 am

The last configuration shows that the details are correctly configured. However, you do have an unrelated issue with this setting:
<extra-core-args v='client-type=advanced'/>

Please note that is an invalid option. You have already entered the correct setting for the CPU Slot as shown below:
23:17:05: <!-- Folding Slots -->
23:17:05: <slot id='0' type='CPU'>
23:17:05: <client-type v='advanced'/>
23:17:05: <cpus v='3'/>
23:17:05: </slot>

Thus, please remove the incorrect setting. Also, can you restart Advanced Control (AKA FAHControl) and see if the issue is resolved or not.
User avatar
PantherX
Site Moderator
 
Posts: 6321
Joined: Wed Dec 23, 2009 9:33 am

Re: Can't check my cumulative stats.

Postby heavykevie » Tue Feb 25, 2014 1:27 am

Okay, shutdown FAHControl and restarted the computer, it looks as though the invalid setting is still there. Here's the new log:

Code: Select all
*********************** Log Started 2014-02-25T01:21:54Z ***********************
01:21:54:************************* Folding@home Client *************************
01:21:54:      Website: http://folding.stanford.edu/
01:21:54:    Copyright: (c) 2009-2013 Stanford University
01:21:54:       Author: Joseph Coffland <joseph@cauldrondevelopment.com>
01:21:54:         Args:
01:21:54:       Config: D:/Users/Kevin Smith/AppData/Roaming/FAHClient/config.xml
01:21:54:******************************** Build ********************************
01:21:54:      Version: 7.3.6
01:21:54:         Date: Feb 18 2013
01:21:54:         Time: 15:25:17
01:21:54:      SVN Rev: 3923
01:21:54:       Branch: fah/trunk/client
01:21:54:     Compiler: Intel(R) C++ MSVC 1500 mode 1200
01:21:54:      Options: /TP /nologo /EHa /Qdiag-disable:4297,4103,1786,279 /Ox -arch:SSE
01:21:54:               /QaxSSE2,SSE3,SSSE3,SSE4.1,SSE4.2 /Qopenmp /Qrestrict /MT /Qmkl
01:21:54:     Platform: win32 XP
01:21:54:         Bits: 32
01:21:54:         Mode: Release
01:21:54:******************************* System ********************************
01:21:54:          CPU: AMD FX(tm)-8320 Eight-Core Processor
01:21:54:       CPU ID: AuthenticAMD Family 21 Model 2 Stepping 0
01:21:54:         CPUs: 8
01:21:54:       Memory: 7.92GiB
01:21:54:  Free Memory: 6.29GiB
01:21:54:      Threads: WINDOWS_THREADS
01:21:54:  Has Battery: false
01:21:54:   On Battery: false
01:21:54:   UTC offset: -5
01:21:54:          PID: 4280
01:21:54:          CWD: D:/Users/Kevin Smith/AppData/Roaming/FAHClient
01:21:54:           OS: Windows 7 Home Premium
01:21:54:      OS Arch: AMD64
01:21:54:         GPUs: 1
01:21:54:        GPU 0: NVIDIA:3 GK106 [GeForce GTX 650 Ti]
01:21:54:         CUDA: 3.0
01:21:54:  CUDA Driver: 5050
01:21:54:Win32 Service: false
01:21:54:***********************************************************************
01:21:54:<config>
01:21:54:  <!-- Folding Core -->
01:21:54:  <checkpoint v='3'/>
01:21:54:  <core-priority v='low'/>
01:21:54:
01:21:54:  <!-- Folding Slot Configuration -->
01:21:54:  <extra-core-args v='client-type=advanced'/>
01:21:54:  <power v='full'/>
01:21:54:
01:21:54:  <!-- Network -->
01:21:54:  <proxy v=':8080'/>
01:21:54:
01:21:54:  <!-- User Information -->
01:21:54:  <passkey v='********************************'/>
01:21:54:  <team v='159568'/>
01:21:54:  <user v='heavykevie'/>
01:21:54:
01:21:54:  <!-- Folding Slots -->
01:21:54:  <slot id='0' type='CPU'>
01:21:54:    <client-type v='advanced'/>
01:21:54:    <cpus v='3'/>
01:21:54:  </slot>
01:21:54:  <slot id='1' type='GPU'/>
01:21:54:</config>
01:21:54:Trying to access database...
01:21:54:Successfully acquired database lock
01:21:54:Enabled folding slot 00: READY cpu:3
01:21:54:Enabled folding slot 01: READY gpu:0:GK106 [GeForce GTX 650 Ti]
01:21:55:WU01:FS00:Starting
01:21:55:WU01:FS00:Running FahCore: "D:\Program Files (x86)\FAHClient/FAHCoreWrapper.exe" "D:/Users/Kevin Smith/AppData/Roaming/FAHClient/cores/www.stanford.edu/~pande/Win32/AMD64/Core_a4.fah/FahCore_a4.exe" -dir 01 -suffix 01 -version 703 -lifeline 4280 -checkpoint 3 -np 3 client-type=advanced
01:21:55:WU01:FS00:Started FahCore on PID 4892
01:21:55:WU01:FS00:Core PID:4908
01:21:55:WU01:FS00:FahCore 0xa4 started
01:21:55:WU00:FS01:Starting
01:21:55:WU00:FS01:Running FahCore: "D:\Program Files (x86)\FAHClient/FAHCoreWrapper.exe" "D:/Users/Kevin Smith/AppData/Roaming/FAHClient/cores/www.stanford.edu/~pande/Win32/AMD64/NVIDIA/Fermi/Core_17.fah/FahCore_17.exe" -dir 00 -suffix 01 -version 703 -lifeline 4280 -checkpoint 3 -gpu 0 -gpu-vendor nvidia client-type=advanced
01:21:55:WU00:FS01:Started FahCore on PID 4916
01:21:55:WU00:FS01:Core PID:4932
01:21:55:WU00:FS01:FahCore 0x17 started
01:21:55:WU01:FS00:0xa4:
01:21:55:WU01:FS00:0xa4:*------------------------------*
01:21:55:WU01:FS00:0xa4:Folding@Home Gromacs GB Core
01:21:55:WU01:FS00:0xa4:Version 2.27 (Dec. 15, 2010)
01:21:55:WU01:FS00:0xa4:
01:21:55:WU01:FS00:0xa4:Preparing to commence simulation
01:21:55:WU01:FS00:0xa4:- Ensuring status. Please wait.
01:21:56:WU00:FS01:0x17:*********************** Log Started 2014-02-25T01:21:56Z ***********************
01:21:56:WU00:FS01:0x17:Project: 8900 (Run 431, Clone 7, Gen 76)
01:21:56:WU00:FS01:0x17:Unit: 0x00000069028c126651a686a503fe911d
01:21:56:WU00:FS01:0x17:CPU: 0x00000000000000000000000000000000
01:21:56:WU00:FS01:0x17:Machine: 1
01:21:56:WU00:FS01:0x17:Digital signatures verified
01:21:56:WU00:FS01:0x17:Folding@home GPU core17
01:21:56:WU00:FS01:0x17:Version 0.0.52
01:21:56:WU00:FS01:0x17:  Found a checkpoint file
01:22:04:WU01:FS00:0xa4:- Looking at optimizations...
01:22:04:WU01:FS00:0xa4:- Working with standard loops on this execution.
01:22:04:WU01:FS00:0xa4:- Previous termination of core was improper.
01:22:04:WU01:FS00:0xa4:- Files status OK
01:22:05:WU01:FS00:0xa4:- Expanded 2338535 -> 3303728 (decompressed 141.2 percent)
01:22:05:WU01:FS00:0xa4:Called DecompressByteArray: compressed_data_size=2338535 data_size=3303728, decompressed_data_size=3303728 diff=0
01:22:05:WU01:FS00:0xa4:- Digital signature verified
01:22:05:WU01:FS00:0xa4:
01:22:05:WU01:FS00:0xa4:Project: 7520 (Run 24, Clone 2, Gen 170)
01:22:05:WU01:FS00:0xa4:
01:22:05:WU01:FS00:0xa4:Entering M.D.
01:22:11:WU01:FS00:0xa4:Using Gromacs checkpoints
01:22:11:WU01:FS00:0xa4:Mapping NT from 3 to 3
01:22:12:WU01:FS00:0xa4:Resuming from checkpoint
01:22:12:WU01:FS00:0xa4:Verified 01/wudata_01.log
01:22:12:WU01:FS00:0xa4:Verified 01/wudata_01.trr
01:22:12:WU01:FS00:0xa4:Verified 01/wudata_01.xtc
01:22:12:WU01:FS00:0xa4:Verified 01/wudata_01.edr
01:22:13:WU01:FS00:0xa4:Completed 64100 out of 500000 steps  (12%)
01:25:15:WU01:FS00:0xa4:Completed 65000 out of 500000 steps  (13%)
01:25:22:WU00:FS01:0x17:Completed 1250000 out of 2500000 steps (50%)
01:25:22:WU00:FS01:0x17:Temperature control disabled. Requirements: single Nvidia GPU, tmax must be < 110 and twait >= 900
heavykevie
 
Posts: 11
Joined: Tue Jan 22, 2013 9:16 pm

Re: Can't check my cumulative stats.

Postby heavykevie » Tue Feb 25, 2014 1:29 am

Neglected to add the links are working now.
heavykevie
 
Posts: 11
Joined: Tue Jan 22, 2013 9:16 pm

Re: Can't check my cumulative stats.

Postby PantherX » Tue Feb 25, 2014 1:48 am

Glad to hear that the links are working now.

To remove the invalid configuration:
Open up Advanced Control
Click Configure
Click on Expert Tab
Under the Extra core options, select extra-core-args v='client-type=advanced'
Click Remove
Click Save

That should hopefully clear out the invalid setting.
User avatar
PantherX
Site Moderator
 
Posts: 6321
Joined: Wed Dec 23, 2009 9:33 am

Re: Can't check my cumulative stats.

Postby heavykevie » Tue Feb 25, 2014 2:09 am

That did it, thanks for all the help!
heavykevie
 
Posts: 11
Joined: Tue Jan 22, 2013 9:16 pm


Return to V7.3.6 Public Release Windows/Linux/MacOS X

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron