MY compu seems to freeze

FAH provides a V7 client installer for Debian / Mint / Ubuntu / RedHat / CentOS / Fedora. Installation on other distros may or may not be easy but if you can offer help to others, they would appreciate it.

Moderators: Site Moderators, FAHC Science Team

Re: MY compu seems to freeze

Postby PantherX » Thu Jan 14, 2021 1:01 pm

Seasonic is a well known brand. I did a quick search and didn't find any warning bells, not that I was expecting any (https://tech-legend.com/reviews/seasoni ... -gx-750/3/ & https://linustechtips.com/topic/1124982 ... iewreview/).

When it comes to the case, this is what I found:
Case: Max PSU length 170 mm (https://www.newegg.com/p/N82E16811353108)
PSU: 140 mm (L) x 150 mm (W) x 86 mm (H) (https://seasonic.com/core-gx#specification)

Thus, in theory, I would assume that it would fit and you would have 30mm free space. However, I was unable to find it on this site (assuming that I chose the right case): https://pcpartpicker.com/products/power ... ith=dyNypg
ETA:
Now ↞ Very Soon ↔ Soon ↔ Soon-ish ↔ Not Soon ↠ End Of Time

Welcome To The F@H Support Forum Ӂ Troubleshooting Bad WUs Ӂ Troubleshooting Server Connectivity Issues
User avatar
PantherX
Site Moderator
 
Posts: 7017
Joined: Wed Dec 23, 2009 10:33 am
Location: Land Of The Long White Cloud

Re: MY compu seems to freeze

Postby ajm » Thu Jan 14, 2021 1:10 pm

Recently got two bad Seasonic units (1300 W) in a row. In this Covid era, things aren't what they used to be...
ajm
 
Posts: 707
Joined: Sat Mar 21, 2020 6:22 am
Location: Lucerne, Switzerland

Re: MY compu seems to freeze

Postby PantherX » Thu Jan 14, 2021 1:25 pm

ajm wrote:Recently got two bad Seasonic units (1300 W) in a row. In this Covid era, things aren't what they used to be...

:shock:
Yikes, I guess there's a first time for everything! In that case, make sure you have warranty and that your local supplier have plenty of stock to enable a quick/easy RMA.
User avatar
PantherX
Site Moderator
 
Posts: 7017
Joined: Wed Dec 23, 2009 10:33 am
Location: Land Of The Long White Cloud

Re: MY compu seems to freeze

Postby ajm » Thu Jan 14, 2021 1:32 pm

"plenty of stock"... ha, ha, ha :lol:

It was the largest supplier in Switzerland: they had two units... So they sent me the second one, and as it was bad too, but still useable up to 800 W, and the resupply was "unknown", I kept it as a reserve and bought something else for the built that was available (Corsair AX1200i, quite good).
ajm
 
Posts: 707
Joined: Sat Mar 21, 2020 6:22 am
Location: Lucerne, Switzerland

Re: MY compu seems to freeze

Postby frazelle09 » Thu Jan 14, 2021 5:44 pm

Thanks for the heads up and the research, guys. We'll see how it works out. Gotta see if they've even sent it.

Have a great day and stay safe! :)
"The earth is one country and mankind its citizens."
Bahá'u'lláh
"La tierra es un sólo país y la humanidad sus ciudadanos."
User avatar
frazelle09
 
Posts: 30
Joined: Wed Dec 12, 2007 12:44 am
Location: Mexicali, Baja California, Mexico

Previous

Return to Q&A about unsupported distros of Linux

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron