"WU Assignment failed" since yesterday -- 171.67.108.158

Moderators: Site Moderators, PandeGroup

"WU Assignment failed" since yesterday -- 171.67.108.158

Postby ~Jinx~ » Wed Jan 24, 2018 8:34 am

My Chrome Client has been unable to get a WU assignment since approx. 4pm yesterday (approx. 16 hours ago from the time of this post).

Is anyone else having this problem, or is it just picking on me?!

I've looked at the server status, and it seems to be ok...am I missing something, or is it my Chrome that is completely borked?
~Jinx~
 
Posts: 26
Joined: Mon Apr 03, 2017 1:04 pm

Re: "WU Assignment failed" since yesterday

Postby Blue_Bubble » Wed Jan 24, 2018 8:38 am

I'm having the same problem. A bit depressing ...
Blue_Bubble
 
Posts: 5
Joined: Wed Aug 23, 2017 2:29 pm
Location: Duxford, Cambridgeshire, UK

Re: "WU Assignment failed" since yesterday

Postby usaruck » Wed Jan 24, 2018 11:09 am

Same here, i thought i was the only one, because everything seems to be OK.
usaruck
 
Posts: 2
Joined: Wed Jan 24, 2018 11:04 am

Re: "WU Assignment failed" since yesterday

Postby whitby99 » Wed Jan 24, 2018 11:46 am

No, it isn't just you. I've had the same problem for a day or so now.
whitby99
 
Posts: 3
Joined: Fri Dec 09, 2016 3:28 am

Re: "WU Assignment failed" since yesterday

Postby ~Jinx~ » Wed Jan 24, 2018 12:22 pm

Not that I wish ill on others, but.....I'm glad it's not just me! :?
~Jinx~
 
Posts: 26
Joined: Mon Apr 03, 2017 1:04 pm

Re: "WU Assignment failed" since yesterday

Postby SteveWillis » Wed Jan 24, 2018 2:46 pm

Out of 12 FSs running I had one instance at 11:45 UTC yesterday but it immediately was successful on a different server. I'd consider trying the desktop client. That's what I use.
failed on 140.163.4.231:8080
succeeded on 171.67.108.45:80
Image

1080 and 1080TI GPUs on Linux Mint
SteveWillis
 
Posts: 409
Joined: Fri Apr 15, 2016 12:42 am

Re: "WU Assignment failed" since yesterday

Postby ~Jinx~ » Wed Jan 24, 2018 2:50 pm

@SteveWillis - cheers for the feedback; unfortunately, running on a work pc as I am, I can't use the desktop client due to work policy of no unauthorised software to be installed on the machine. As such, the NaCl running in Chrome is the perfect solution. Just hope it can be fixed sooner rather than later.
~Jinx~
 
Posts: 26
Joined: Mon Apr 03, 2017 1:04 pm

Re: "WU Assignment failed" since yesterday

Postby Joe_H » Wed Jan 24, 2018 4:22 pm

The WS is offline, I have sent an email to the person running that server.
Image

iMac 2.8 i7 12 GB smp8, Mac Pro 2.8 quad 12 GB smp6
MacBook Pro 2.9 i7 8 GB smp3
Joe_H
Site Admin
 
Posts: 4232
Joined: Tue Apr 21, 2009 4:41 pm
Location: W. MA

Re: "WU Assignment failed" since yesterday

Postby ~Jinx~ » Wed Jan 24, 2018 4:29 pm

@Joe_H - Many thanks for your involvement...hopefully that'll resolve things.
~Jinx~
 
Posts: 26
Joined: Mon Apr 03, 2017 1:04 pm

Re: "WU Assignment failed" since yesterday

Postby usaruck » Thu Jan 25, 2018 1:20 am

it's working again, guys
usaruck
 
Posts: 2
Joined: Wed Jan 24, 2018 11:04 am

Re: "WU Assignment failed" since yesterday

Postby knopflerbruce » Sat Feb 10, 2018 12:42 am

...aaand it's down again.
knopflerbruce
 
Posts: 21
Joined: Tue Dec 01, 2009 1:31 pm

Re: "WU Assignment failed" since yesterday

Postby knopflerbruce » Mon Feb 12, 2018 12:03 pm

...aaand again :p
knopflerbruce
 
Posts: 21
Joined: Tue Dec 01, 2009 1:31 pm

Re: "WU Assignment failed" since yesterday -- 171.67.108.158

Postby bruce » Mon Feb 12, 2018 4:17 pm

Joe_H wrote:The WS is offline, I have sent an email to the person running that server.

Notified ... again.
bruce
 
Posts: 21751
Joined: Thu Nov 29, 2007 10:13 pm
Location: So. Cal.

Re: "WU Assignment failed" since yesterday -- 171.67.108.158

Postby 6rill2000 » Tue Feb 13, 2018 10:16 am

Is it the same problem ?

Image
6rill2000
 
Posts: 7
Joined: Wed Jul 09, 2008 3:17 pm
Location: France

Re: "WU Assignment failed" since yesterday -- 171.67.108.158

Postby bruce » Tue Feb 13, 2018 4:41 pm

No. It means you didn't close the old browser tab when you opened a new one.

Was this the Chrome NACL client or Web Control?
bruce
 
Posts: 21751
Joined: Thu Nov 29, 2007 10:13 pm
Location: So. Cal.

Next

Return to NaCl client (Chrome);

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron