Missing points on 11714, 0, 296, 61

Moderators: Site Moderators, PandeGroup

Missing points on 11714, 0, 296, 61

Postby Mstenholm » Mon Aug 05, 2019 5:51 pm

From today

15:43:33:WU01:FS01:Sending unit results: id:01 state:SEND error:NO_ERROR project:11714 run:0 clone:296 gen:61 core:0x21 unit:0x0000004d8ca304f15afabde0d1662e4b
15:43:33:WU01:FS01:Uploading 11.82MiB to 140.163.4.241
15:43:33:WU01:FS01:Connecting to 140.163.4.241:8080
15:43:33:WU02:FS01:Assigned to work server 140.163.4.241
15:43:33:WU02:FS01:Requesting new work unit for slot 01: READY gpu:1:TU106 [Geforce RTX 2060] from 140.163.4.241
15:43:33:WU02:FS01:Connecting to 140.163.4.241:8080
15:43:33:WU02:FS01:Downloading 16.53MiB
15:43:39:WU00:FS00:0x21:Completed 7350000 out of 7500000 steps (98%)
15:43:39:WU01:FS01:Upload complete
15:43:39:WU01:FS01:Server responded WORK_ACK (400)
15:43:39:WU01:FS01:Final credit estimate, 125814.00 points
15:43:39:WU01:FS01:Cleaning up

It was only because I had four 11714 running on three machines and I wanted to compare yield that I noticed it was missing. I tried https://apps.foldingathome.org/wu?
One thing strikes me as odd and that it uploads in one step, normally it will take some steps. Is it hanging somewhere?
Ubuntu 18.04.
Mstenholm
 
Posts: 101
Joined: Fri Oct 22, 2010 10:17 pm

Re: Missing points on 11714, 0, 296, 61

Postby Joe_H » Sun Aug 11, 2019 8:04 pm

As the WU has not shown up in the database, I have sent a message to the person in charge of the WS. It was received, the next Generation WU was sent out and returned since this one was.
Image

iMac 2.8 i7 12 GB smp8, Mac Pro 2.8 quad 12 GB smp6
MacBook Pro 2.9 i7 8 GB smp3
Joe_H
Site Admin
 
Posts: 4533
Joined: Tue Apr 21, 2009 4:41 pm
Location: W. MA


Return to Issues with a specific WU

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron