Sig images

Moderator: Site Moderators

Sig images

Postby Penfold » Tue Oct 08, 2019 7:32 pm

While I'm still awake, I have a small niggle I'd like to have sorted out, please. Up until today I had the sig image in my signature - name, points total, points per day etc. For some treason* I managed to delete it in all the trauma of the frozen WU. I used this to try to recover it
Code: Select all
[URL=https://folding.extremeoverclocking.com/sigs/sigimage.php?u=611781][IMG]https://folding.extremeoverclocking.com/sigs/sigimage.php?u=611781[/IMG][/URL]

However I then get this message: It was not possible to determine the dimensions of the image.

Can anyone suggest what I might be doing wrong here? It worked before.

Edit: * treason? Surely not …
Last edited by Penfold on Wed Oct 09, 2019 8:51 am, edited 1 time in total.
Ubuntu 18.04.4
F@H v 7.5.1
Penfold
 
Posts: 175
Joined: Tue Apr 10, 2012 11:09 pm
Location: Scotland

Re: Sig images

Postby bollix47 » Tue Oct 08, 2019 10:23 pm

Try the following:
Code: Select all
[img]http://folding.extremeoverclocking.com/sigs/sigimage.php?u=611781[/img]

Using my EOC id in the above results in:
Image
https://folding.extremeoverclocking.com/?nav=IMAGES
bollix47
 
Posts: 3527
Joined: Sun Dec 02, 2007 5:04 am
Location: Canada

Re: Sig images

Postby Penfold » Wed Oct 09, 2019 9:21 am

Bollix, I tried, by copying and pasting, your suggestion and got the same error message.
Can you see what I might have done wrong here?
Code: Select all
[URL=http://folding.extremeoverclocking.com/sigs/sigimage.php?u=611781][img]http://folding.extremeoverclocking.com/sigs/sigimage.php?u=611781[/img][/URL]

I note that I had had 'https' rather than the 'http' you suggest. Does that matter. I tried both, btw.
Penfold
 
Posts: 175
Joined: Tue Apr 10, 2012 11:09 pm
Location: Scotland

Re: Sig images

Postby bollix47 » Wed Oct 09, 2019 9:38 am

No, https vs http makes no difference in this case.
As you can see below both the format I suggested & the one you're using work:
Code: Select all
[img]http://folding.extremeoverclocking.com/sigs/sigimage.php?u=611781[/img]

Using the above without the code tags results in the following:
Image

Code: Select all
[url=http://folding.extremeoverclocking.com/sigs/sigimage.php?u=611781][img]http://folding.extremeoverclocking.com/sigs/sigimage.php?u=611781[/img][/url]

Image

The only difference I see is an extra line under the box using your method.

Do you have "Disable BBCode" checked? If so, remove it. You can see that Option below any posting/edit window and in User Control Panel > Profile > Edit signature
bollix47
 
Posts: 3527
Joined: Sun Dec 02, 2007 5:04 am
Location: Canada

Re: Sig images

Postby Penfold » Wed Oct 09, 2019 11:00 am

The BBCode box is unchecked.

I copied and pasted the second CODE:SELECT ALL version from your post. I'll go back over it again with my fine toothed brain.
Penfold
 
Posts: 175
Joined: Tue Apr 10, 2012 11:09 pm
Location: Scotland

Re: Sig images

Postby Penfold » Wed Oct 09, 2019 11:22 am

Now I can't even get 'Ubuntu 18.4.3' nor 'F@H v 7.5.1' to appear in my sig. That is, I don't have a sig anymore.

BBCode is shown to be On, and the 'Disable BBCode' checkbox is unchecked.

EDIT: 'Ubuntu 18.4.3' nor 'F@H v 7.5.1' appear on my first post but not on the rest. In desperation I logged out and then back in. Tried
Code: Select all
[URL=https://folding.extremeoverclocking.com/sigs/sigimage.php?u=611781][img]http://folding.extremeoverclocking.com/sigs/sigimage.php?u=611781[/img][/URL]

again, but no go.
Penfold
 
Posts: 175
Joined: Tue Apr 10, 2012 11:09 pm
Location: Scotland

Re: Sig images

Postby Penfold » Thu Oct 10, 2019 5:08 pm

Total absence of sig now. Can anyone suggest a way to overcome this, please?
Penfold
 
Posts: 175
Joined: Tue Apr 10, 2012 11:09 pm
Location: Scotland

Re: Sig images

Postby bollix47 » Thu Oct 10, 2019 5:27 pm

Signatures are only shown once on a page and your signature is in a post near the top of the page.
bollix47
 
Posts: 3527
Joined: Sun Dec 02, 2007 5:04 am
Location: Canada

Re: Sig images

Postby Penfold » Thu Oct 10, 2019 5:37 pm

bollix47 wrote:Signatures are only shown once on a page and your signature is in a post near the top of the page.

OK thanks - didn't realise that.

Can this thread be transferred to 'Issues with this forum' in the Stats & Server Issues section? I should maybe have started it there.
Penfold
 
Posts: 175
Joined: Tue Apr 10, 2012 11:09 pm
Location: Scotland

Re: Sig images

Postby Joe_H » Thu Oct 10, 2019 6:16 pm

I have been looking into this, and think I have identified the forum setting that is causing this problem. I will do some further checking and will return to this topic when I know more.
Image

iMac 2.8 i7 12 GB smp8, Mac Pro 2.8 quad 12 GB smp6
MacBook Pro 2.9 i7 8 GB smp3
Joe_H
Site Admin
 
Posts: 5428
Joined: Tue Apr 21, 2009 4:41 pm
Location: W. MA

Re: Sig images

Postby Penfold » Thu Oct 10, 2019 6:47 pm

OK, Joe. Thanks.

(Whenever this sort of thing pops up I always feel that I've blundered somehow.)
Penfold
 
Posts: 175
Joined: Tue Apr 10, 2012 11:09 pm
Location: Scotland

Re: Sig images

Postby rusty » Sun Mar 15, 2020 10:52 pm

Sorry to bring this topic back from the dead, but I am encountering the same issue described here by @Penfold.

Again, specifically, including the following in my signature:
Code: Select all
[img]https://folding.extremeoverclocking.com/sigs/sigimage.php?u=854248[/img]

results in phpBB throwing the following error:
It was not possible to determine the dimensions of the image.

I can apparently use this image successfully in a post body, no problem:
Image

...just not in my signature :(

From his Oct 10th post, it sounded like @Joe_H was closing in on a potential solution for this issue. Is there a known fix for this?

Thanks!
Image
rusty
 
Posts: 7
Joined: Sun Mar 15, 2020 9:00 pm

Re: Sig images

Postby Joe_H » Sun Mar 15, 2020 11:19 pm

I thought I was on to a solution ... then that turned out not to be it. Still looking , but spending more time learning the internals of the forum software to get ready for updating the forum to a current version.
Joe_H
Site Admin
 
Posts: 5428
Joined: Tue Apr 21, 2009 4:41 pm
Location: W. MA

Re: Sig images

Postby rusty » Sun Mar 15, 2020 11:33 pm

Thanks, Joe! No worries, was just hoping there might be a simple fix from my side. Strange how it only affects some users and not others. Bizarre. Good luck on the upgrade.
rusty
 
Posts: 7
Joined: Sun Mar 15, 2020 9:00 pm

Re: Sig images

Postby Joe_H » Sun Mar 15, 2020 11:38 pm

It appears to be connected with when the sig image was added. I added mine years ago, people adding recently are getting an error message. I get the same message when I try to fix it for someone, my guess is that some obscure forum setting got changed at some point and that is keeping them from working the same.
Joe_H
Site Admin
 
Posts: 5428
Joined: Tue Apr 21, 2009 4:41 pm
Location: W. MA

Next

Return to Issues with this forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron