Trying to merge new and old account....

Moderators: Site Moderators, FAHC Science Team

Post Reply
DMC1648
Posts: 2
Joined: Thu May 02, 2024 7:55 pm

Trying to merge new and old account....

Post by DMC1648 »

Good afternoon all. I use to do F@H, but RL forced me to stop. Now that I can again I went to look for my old account, but could not find it.

New Account (DMC1648 ID: 700463963)
Old Account (Ben_Geruc ID: 85643453)

Is there any way to merge the two accounts and keep the new name DMC1648? Or would I just have to stop using the new account and switch my client to the old account? Sorry for the odd ball request.

Thank you for your time,
Ben.
"Sorry Sir, Your keyboard has a virus. We think he got it from the mouse. It's all got to go I'm afraid."
JimboPalmer
Posts: 2574
Joined: Mon Feb 16, 2009 4:12 am
Location: Greenwood MS USA

Re: Trying to merge new and old account....

Post by JimboPalmer »

I am just a user, but my bet is no way ever.

If there was any way to change them, scammers would already have stolen all our points.
Tsar of all the Rushers
I tried to remain childlike, all I achieved was childish.
A friend to those who want no friends
Joe_H
Site Admin
Posts: 7902
Joined: Tue Apr 21, 2009 4:41 pm
Hardware configuration: Mac Pro 2.8 quad 12 GB smp4
MacBook Pro 2.9 i7 8 GB smp2
Location: W. MA

Re: Trying to merge new and old account....

Post by Joe_H »

JimboPalmer is correct. A decision was made in the early days of the F@h project that once credited, WUs and the points would remain assigned to the username and team they were submitted under.
Image

iMac 2.8 i7 12 GB smp8, Mac Pro 2.8 quad 12 GB smp6
MacBook Pro 2.9 i7 8 GB smp3
DMC1648
Posts: 2
Joined: Thu May 02, 2024 7:55 pm

Re: Trying to merge new and old account....

Post by DMC1648 »

Thank you for the info. I figer that was the case but it don't hurt to ask lol.

Thank you for your time,
Ben
"Sorry Sir, Your keyboard has a virus. We think he got it from the mouse. It's all got to go I'm afraid."
Just Jake
Posts: 2
Joined: Sun Jul 07, 2024 9:06 pm

Re: Trying to merge new and old account....

Post by Just Jake »

I just upgraded to Windows Client 8.3.17 and my team association is gone. How do I get it back? If I can’t get them back?

How do I get the F@H web page to recognize the machine that’s running the very same web browser?
Last edited by Just Jake on Sun Jul 07, 2024 9:24 pm, edited 1 time in total.
calxalot
Site Moderator
Posts: 981
Joined: Sat Dec 08, 2007 1:33 am
Location: San Francisco, CA
Contact:

Re: Trying to merge new and old account....

Post by calxalot »

What browser? If it's Brave browser, try "Shields Down" feature.
calxalot
Site Moderator
Posts: 981
Joined: Sat Dec 08, 2007 1:33 am
Location: San Francisco, CA
Contact:

Re: Trying to merge new and old account....

Post by calxalot »

Are you sure the client is running? There should be an icon for it in the sys tray.
Just Jake
Posts: 2
Joined: Sun Jul 07, 2024 9:06 pm

Re: Trying to merge new and old account....

Post by Just Jake »

Okay, Brave Browser now seeing the machine. Thanks, @calxalot!
Last edited by Just Jake on Mon Jul 08, 2024 3:24 am, edited 1 time in total.
calxalot
Site Moderator
Posts: 981
Joined: Sat Dec 08, 2007 1:33 am
Location: San Francisco, CA
Contact:

Re: Trying to merge new and old account....

Post by calxalot »

Maybe search stats for your user name and see what teams appear?
calxalot
Site Moderator
Posts: 981
Joined: Sat Dec 08, 2007 1:33 am
Location: San Francisco, CA
Contact:

Re: Trying to merge new and old account....

Post by calxalot »

Post Reply